Succesvolle achtste editie van Gastvrij Rotterdam

25 oktober 2021 Redactie Food

Van 20 tot en met 22 september was Rotterdam Ahoy het toneel van Gastvrij Rotterdam. Met ruim 300 exposanten en 11.264 bezoekers kijkt de organisatie terug op een succesvolle achtste editie. 

Vorig jaar kon de horecabeurs vanwege de coronapandemie niet doorgaan. Nu was het weer mogelijk om een live beurs te organiseren. Het werden drie beursdagen met veel innovaties, nieuwe trends, prijswinnaars en ontmoetingen. De opkomst was volgens de organisatie boven verwachting, zeker vanwege de aanhoudende uitdagingen rondom het coronavirus, personeelstekort in combinatie met het fraaie nazomerweer. "In verhouding tot de vorige editie in 2019, toen de beurs in 5 hallen plaatsvond, ligt het bezoekersaantal slechts 17% lager", aldus de organisatie.

Voor ondernemers die er niet bij konden zijn of nog een keer willen terug kijken, maakte de organisatie van gastvrij Rotterdam een speciale aftermovie. 

De volgende editie van Gastvrij Rotterdam staat al op de planning. Deze vindt plaats van maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy. 

 

 

Dit artikel verscheen eerder op: BeverageNL

Altijd op de hoogte blijven?