Stork Food Systems zélf op overnamepad

Stork Food Systems is op het overnamepad.NAARDEN - De grootaandeelhouders van Stork drongen onlangs nog aan op verkoop van onder meer Stork Food Systems. Dat is nu echter zelf op overnamepad. Het bedrijf wil het Franse Nijal Technologie Alimentaire overnemen.

Het Franse bedrijf is goed voor een jaaromzet van 6 miljoen euro en er werken dertig mensen. Stork publiceert de overnameprijs pas op het moment dat de overname definitief is.

Nijal Technologie Alimentaire is actief op het gebied van machines voor vleesverwerking. De wereldwijde verkoop- en marketingorganisatie van Stork kan de machines van de Fransen aan de man brengen.

Stork ligt momenteel onder vuur van aandeelhouders. Een deel van hen, met een belang van meer dan 30 procent, wil dat het bedrijf zich opsplitst en verschillende bedrijfsonderdelen verkoopt.

Lees ook:
Aandeelhouders Stork eisen verkoop Food Systems (07-09-2006)
Stork blijft zelfstandig (07-07-2006)

RnA en Stork winnen World Poultry Awards (17-05-2006)
Stork gelooft in integrale aanpak (04-04-2006)

Lees ook
Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...