Spareribs Trophy 2017 nadert ontknoping

DIJ003204-9

Welke slager wint de Spareribs Trophy 2017? Dat wordt duidelijk op 26 juni wanneer chefkok Ramon Beuk de Spareribs Trophy uitreikt aan de slager met de winnende spareribs. De prijsuitreiking vindt plaats op het KNS Inspiratiecongres.

Ramon Beuk keurde de spareribs samen met de winnaar van 2016 slager Simon van Schaik van de gelijknamige slagerij in Leiden en onderwijsmanager Rinus de Rijder van SVO vakopleiding food. 'De kwaliteit was hoog dit jaar en daarom zijn de verschillen bij de geselecteerde spareribs ook heel klein. Het was dan ook een spannende finale!', aldus juryvoorzitter Ramon Beuk.

Finalisten

Voor de finalisten van de Spareribs Trophy wordt op 26 juni bekend welke slager zich de winnaar mag noemen van 2017. De jury selecteerde in de voorronde de volgende 10 finalisten (in alfabetische volgorde):

Ramon Beuk

Ramon Beuk is naast topchef ook een gepassioneerd ondernemer, schrijver van kookboeken en tv-presentator. Met ruim 20 jaar ervaring is Ramon een inspiratiebron voor velen. Ramon Beuk presenteerde drie seizoenen het kookprogramma Born2Cook. In de jaren erna opende hij een eetcafé, schreef hij een receptencolumn in de Telegraaf maar bracht ook diverse kookboeken uit. Zijn 10e kookboek ‘Lekker beter’ verscheen eerder dit jaar.

Dossiers
Lees ook
Branche RI&E voor slagers

Branche RI&E voor slagers

Veel slagers hebben een brief ontvangen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de verplichting van een RI&E voor slagers. Dat meldt branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) op de website.

Spareribs Trophy 2022 voor slager Hermanussen

Spareribs Trophy 2022 voor slager Hermanussen

Slager William Hermanussen won op 6 april voor de derde keer de Spareribs Trophy. “Wat is dit geweldig! Het is de derde keer dat wij ons winnaar mogen noemen. Ik ben supertrots! Een beloning voor het harde werken aan dit ambachtelijke product”, aldus de slager.

Week van de Slager gestart

Week van de Slager gestart

De Week van de Slager is gestart. Vanaf vandaag, 4 april, staat het ambachtelijk en ondernemende beroep van slager centraal. De Week van de Slager bestaat dit jaar uit drie pijlers: het Festival van de Slager, gastlessen en inspiratiestages.