Spareribs Trophy 2017 nadert ontknoping

12 juni 2017

Welke slager wint de Spareribs Trophy 2017? Dat wordt duidelijk op 26 juni wanneer chefkok Ramon Beuk de Spareribs Trophy uitreikt aan de slager met de winnende spareribs. De prijsuitreiking vindt plaats op het KNS Inspiratiecongres.

Ramon Beuk keurde de spareribs samen met de winnaar van 2016 slager Simon van Schaik van de gelijknamige slagerij in Leiden en onderwijsmanager Rinus de Rijder van SVO vakopleiding food. 'De kwaliteit was hoog dit jaar en daarom zijn de verschillen bij de geselecteerde spareribs ook heel klein. Het was dan ook een spannende finale!', aldus juryvoorzitter Ramon Beuk.

Finalisten

Voor de finalisten van de Spareribs Trophy wordt op 26 juni bekend welke slager zich de winnaar mag noemen van 2017. De jury selecteerde in de voorronde de volgende 10 finalisten (in alfabetische volgorde):

Ramon Beuk

Ramon Beuk is naast topchef ook een gepassioneerd ondernemer, schrijver van kookboeken en tv-presentator. Met ruim 20 jaar ervaring is Ramon een inspiratiebron voor velen. Ramon Beuk presenteerde drie seizoenen het kookprogramma Born2Cook. In de jaren erna opende hij een eetcafé, schreef hij een receptencolumn in de Telegraaf maar bracht ook diverse kookboeken uit. Zijn 10e kookboek ‘Lekker beter’ verscheen eerder dit jaar.

Altijd op de hoogte blijven?