Spannende eindstrijd Spareribs Trophy

20 juni 2016

De wedstrijd om de Spareribs Trophy is een spannende eindstrijd geworden. Op donderdag 16 juni zijn de inzendingen en consumentenaankopen van de 10 finalisten door de jury voor een laatste keer gekeurd. De jury, bestaande uit Rinus de Rijder (vakdocent SVO), Marco Jurriëns (Keurslager Epe, winnaar Spareribs Trophy 2012 en 2015) en juryvoorzitter Jeremy Vermolen heeft alle inzendingen met veel zorg en aandacht gekeurd om tot een eindoordeel te komen.

Finalisten

De tien finalisten zijn: Beerens Slagerij & Traiteur, Slagerij Hermanussen, keurslagerij Theo Barten Almkerk, keurslagerij M. van Strien, kwaliteitsslagerij Simon van Schaik, gildeslager De Rooij, slagerij Buth, slagerij van Tilburg, keurslagerij J. Braamskamp en Verkoeijen Partyservice & Slagerij.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is onderdeel van het programma van de het Inspiratiecongres op 27 juni in Amersfoort. Deze avond wordt de winnaar bekend gemaakt. Juryvoorzitter Jeremy Vermolen reikt de prijzen uit.

Jeremy Vermolen

Jeremy Vermolen presenteert het RTL-programma ‘Op hete kolen’ waarin hij laat zien wat barbecueën nou écht is. Daarnaast is hij eigenaar van restaurant Beer ’n Steak. Dat maakt hem een liefhebber en een kenner van een goede sparerib. Jeremy is daarnaast ook eigenaar van Italiaans restaurant Il Fornaretto, een kookstudio en kookt in het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing.

Altijd op de hoogte blijven?