Slavakto: Zakpak presenteert verpakkingen op maat

attachment-001_food-image-1069270

Zakpak Verpakkingen introduceert op de Slavakto het resultaat van hun nieuwste machine: een rol met plastic zakjes die per stuk bedrukt kunnen worden.

Accountmanager Rik van Eijk: 'Het nieuwe aan deze machine is dat we in kleine oplages bijzondere verpakkingen kunnen maken. Het is nu mogelijk om iedere zak te voorzien van een andere opdruk, waardoor een slager deze verpakking kan inzetten als loten bijvoorbeeld, of bij wedstrijden.' Volgens Van Eijk is elke kleine ondernemer op zoek naar zijn eigen identiteit. 'Met deze verpakking kan een slager zijn eigen identiteit heel gemakkelijk uitdragen.'

Met deze machine is Zakpak Verpakkingen in staat om de oplages binnen drie weken te leveren, in tegenstelling tot de normale levertijd van tien tot twaalf weken. 'Het fijne van de kleine oplages is bovendien dat een slager niet hoeft te puzzelen met het vraagstuk 'waar laat ik het'.

Lees ook
‘Lekker gewerkt, Campina’ | Duurzaam lijken, zodat je niet duurzaam hoeft te doen

‘Lekker gewerkt, Campina’ | Duurzaam lijken, zodat je niet duurzaam hoeft te doen

Verpakkingen verduurzamen in rap tempo. Als je niet verduurzaamt, verlies je het van de “groene” verpakking van de concurrent in het schap. Maar écht verduurzamen is vaak lastig en nog vaker duur. Dus dan doen we toch gewoon alsof?

Verpakkingsspecial 2021 nu te lezen als digitaal magazine

Verpakkingsspecial 2021 nu te lezen als digitaal magazine

Alea Publishers lanceert de jaarlijkse Verpakkingsspecial als digitaal magazine. Deze maand wordt de papieren editie meegestuurd met alle food titels.

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...