Slavakto: koken en demo's bij SVO

3 september 2012 Edwin Rensen

Op de SVO-stand zijn KOOKkunst wedstrijden. SVO heeft op de stand vier kookeilanden van waaruit KOOKkunst wedstrijden plaatsvinden. Bezoekers kunnen zich tijdens hun standbezoek laten inspireren door demonstraties van gerenommeerde topkoks met speciaal vlees als ‘Dry age’, ‘Scotch Beef’ en ‘Veluws rund’.

Compleet verzorgd culinair weekend

Er kan tot en met 7 september worden ingeschreven voor de SVO KOOKkunst wedstrijd via de website www.svo.nl. De overall winnaar ontvangt een verzorgd culinair weekend in de Ardennen.

Worstmakerij

Op het Young Professionalsplein organiseert SVO onder begeleiding van Paul van Trigt een ambachtelijke worstmakerij, waar de gehele dag demonstraties en workshops plaatsvinden. Het ambacht van Slager-worstmaker wordt bij SVO als mbo-opleiding op niveau 3 verzorgd. Op 18 september huldigt SVO de Nederlandse deelnemers aan de International Young Butchers’ Competition. Dit vindt plaats tijdens het Happy Hour om 17.30 uur op de SVO-stand. De stand van SVO bevindt zich in Hal 1, stand D120 en de worstmakerij op stand D146.

De Slavakto is maandag 17 september, dinsdag 18 september en woensdag 19 september in Jaarbeurs Utrecht.

Het programma van de prijsuitreikingen:

Maandag 17 september
14 uur: Gouden Slagersring
17 uur: Lekkerste Gehaktbal van Nederland

Dinsdag 18 september
12 uur: Industrieprijs op industriepaviljoen
16 uur: Prijsuitreiking Young Butchers’ Competition

Woensdag 19 september
13 uur: Prijsuitreiking vakwedstrijden junioren
14 uur: Prijsuitreiking vakwedstrijden senioren

Lees ook:


Inschrijving Slavakto geopend


Rectificatie: prijzen Slavakto vakwedstrijden


Kookplein SVO op Slavakto


Slavakto opent inschrijving industriële productkeuring


Slavakto op facebook


Inschrijving Slavakto-wedstrijden geopend



  • Slavakto helpt Noordelijke Slagers Manifestatie
  • Altijd op de hoogte blijven?