Slagerspassie wint bronzen International E-learning Award

11 november 2014 Liza Bruggeling

Slagerspassie, de digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche, is donderdagavond 6 november bij de International E-learning Awards in Londen uitgeroepen tot winnaar van de bronzen award in de categorie 'Best use of social and collaborative technologies for learning'.

Slagerspassie.nl is ingezonden door onderwijskundig bureau Bespeak die deze inspiratieomgeving voor de slagersbranche heeft ontwikkeld in opdracht van Stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS). In deze stichting zijn de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS), CNV Vakmensen en FNV Bondgenoten verenigd in het bestuur.

'Het is natuurlijk fantastisch dat Slagerspassie.nl ook op een internationaal niveau zo goed wordt beoordeeld. Wij zijn hier echt heel blij mee. Het digitale en interactieve karakter en de 24/7 beschikbaarheid maakt dit platform voor de slagersbranche zo innovatief en uniek. Wij zijn heel trots op deze prijs en op alle inzet vanuit alle slagers en partijen die betrokken zijn bij Slagerspassie', aldus KNS-directeur Peter Hoogenboom.

Slagerspassie

Slagerspassie is een digitale inspiratieomgeving die is bedoeld voor zowel ondernemers als medewerkers uit de slagersbranche. Sinds de lancering in maart 2014 zijn er ruim 1400 gebruikers. Slagerspassie geeft de gebruiker een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping. Het doel is om de professionaliteit en kwaliteit te verhogen om zo een toekomstbestendige branche te blijven.

Altijd op de hoogte blijven?