Slagerspassie.nl ook mobiel beschikbaar

29 augustus 2016

Slagerspassie.nl is vanaf nu mobiel beschikbaar. De website is nu makkelijk te bereiken via de mobiele telefoon.

Huidige gebruikers van Slagerspassie kunnen met hun huidige gegevens inloggen. Nieuwe gebruikers kunnen eenvoudig een gratis profiel aanmaken. Na het inloggen is het mogelijk om permanent ingelogd te blijven. Door het toevoegen van Slagerspassie aan de apps kan de gebruiker slagerspassie.nl gemakkelijk terugvinden op het beginscherm van zijn/haar telefoon.

Mobiele versie

Bij het openen van Slagerspassie op de mobiel vind je op de homepage niet alleen het laatste nieuws, de laatst geplaatste foto’s, reacties en het meest recente magazine, maar ook de top 5 van de populairste magazines van de maand en sociale mediaberichten.

Inspiratie delen

Het is nu makkelijk om een artikel of magazine door scrollen, een foto toe te voegen, te reageren en te liken. Door het uitwisselen van inspiratie met collega’s wordt de slagersbranche alleen maar sterker.

Inmiddels zijn er zo’n 2.000 gebruikers actief op Slagerspassie. Het aantal onderwerpen van magazines is inmiddels gestegen naar 51. In 2016 zijn er magazines scholing, talentonwikkeling, voedselveiligheid, vakwedstrijden, pensioenen en mediacontact toegevoegd. Met de lancering van deze mobiele versie is het magazine verssamenwerking ook toegevoegd aan inspiratieomgeving.

Altijd op de hoogte blijven?