Slagerspassie is live

14 maart 2014 Edwin Rensen

Slagerspassie.nl, de digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche is sinds enige weken live.

Slagerspassie is interactief en gratis toegankelijk voor iedereen die werkt in de slagerijbranche, van medewerker tot ondernemer. Het geeft de gebruiker een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping. Het doel is om de professionaliteit en kwaliteit te verhogen en zo een toekomstbestendige branche te blijven. Na het aanmaken van een persoonlijk profiel kan gebruik worden gemaakt van Slagerspassie. 

Er zijn drie belangrijke onderdelen in Slagerspassie:

1. Digitale artikelen en magazines met tekst, foto's, films, strips en polls over verschillende onderwerpen ter inspiratie. Gebruikers kunnen hierop reagerenwaardoor interactie ontstaat.

2. Mediabibliotheek, waarin allerlei foto's en films uit de inspiratieomgeving te bekijken zijn. Daarnaast kunnen gebruikers zelf films en foto's uploaden en zo huneigen ideeën delen.

3. Bedrijvenpagina: door dit onderdeel kunnen gebruikers een netwerk binnen de branche opbouwen, zodat ze activiteiten van mensen in hun netwerk kunnen volgen en in gesprek kunnen gaan over het vak. De magazines en artikelen gaan over alle facetten van het slagersvak. Van inkoop tot en met verkoop, maar ook interne en externe communicatie, sociale onderwerpen en sturen op cijfers komen aan bod. De komende jaren worden nieuwe onderwerpen toegevoegd zodat Slagerspassie inspiratie blijft bieden.

Slagerspassie
is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie, FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen, zijn verenigd in het bestuur. Slagerspassie.nl is in opdracht van Stichting VOS tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen onderwijskundig bureau Bespeak, KNS en mensen uit de slagersbranche. De financiering van dit project wordt gedaan door Stichting VOS.

Altijd op de hoogte blijven?