Slagers zetten in op BBQ

Slagerij H.H. Duijn heeft een uitgebreid BBQ-assortiment, met onder andere brochettes van biefstuk, kalf en lam, XXL hamburgers, lamb chops, en côte de boeuf.
TREND | De zomervakantie staat voor de deur en als het weer een beetje meewerkt, gaan veel Nederlanders (nog) vaker barbecueën. Veel slagers zetten dan ook in op BBQ-producten. Niet alleen in de winkel, maar ook op de socials.
BBQ is een belangrijk product voor de slagers. Zeker omdat Nederlanders steeds vaker kiezen voor kwaliteitsvlees op de barbecue. De slager is daarom de aangewezen vakman om vleesproducten voor de barbecue te halen. Van grote stukken vlees tot de klassieke hamburgers en spiesjes.
Veel slagers posten een BBQ-producten op Instagram. Hoe pakken ze dit aan? We scrollden een uurtje door Instagram en vonden veel posts over de producten, instructies voor de bereiding van vlees op de barbecue en verschillende filmpjes. Laat je inspireren door je collega’s.
Meer weten over BBQ-trends? We spraken erover met Onno Pel en Perry Aukema van Smokey Basterds. Hun conclusie? “BBQ wordt culinairder en verfijnder.”
Naar het artikel