Slagers zetten in op BBQ

11 juli 2024 Redactie Vleesmagazine Chris Hoefsmit
TREND | De zomervakantie staat voor de deur en als het weer een beetje meewerkt, gaan veel Nederlanders (nog) vaker barbecueën. Veel slagers zetten dan ook in op BBQ-producten. Niet alleen in de winkel, maar ook op de socials.

BBQ is een belangrijk product voor de slagers. Zeker omdat Nederlanders steeds vaker kiezen voor kwaliteitsvlees op de barbecue. De slager is daarom de aangewezen vakman om vleesproducten voor de barbecue te halen. Van grote stukken vlees tot de klassieke hamburgers en spiesjes.

Veel slagers posten een BBQ-producten op Instagram. Hoe pakken ze dit aan? We scrollden een uurtje door Instagram en vonden veel posts over de producten, instructies voor de bereiding van vlees op de barbecue en verschillende filmpjes. Laat je inspireren door je collega’s.

Meer weten over BBQ-trends? We spraken erover met Onno Pel en Perry Aukema van Smokey Basterds. Hun conclusie? “BBQ wordt culinairder en verfijnder.” 

Naar het artikel

Slagerij Koppens

Slagerij van Koppen

Duroc dólives

Duroc d’Olives

Slagerij Bader

Slagerij Blader

Slagerij Breughel

Slagerij Breughel

Slagerij van Kampen

Slagerij van Kampen

Biologisch Vleesch atelier

De Groene Weg Den Haag

Keurslager Dobbelaere

Keurslager Dobbelaere

Keurslagerie Klaver

Eet ideeën winkel Arie Klaver

Slagerij Antonisse

Slagerij Jan Antonisse

Keurslager Marco van der Hout

Keurslager Marco van der Hout

Altijd op de hoogte blijven?