Slagerij Van Melik na verbouwing weer open

11 juni 2018

Na een intensieve verbouwing hebben Slagerij Van Melik en broodjeszaak Bufkes Sittard op 7 juni hun deuren geopend. Na een korte periode van sluiting kan iedereen de vernieuwde zaak weer bezoeken voor het vlees, de vleeswaren en de broodjes van Bufkes.

Het verhaal van Bufkes en Van Melik begint in 1938, het jaar waarin de eerste ambachtelijke slagerij wordt geopend. Door de jaren heen worden er meerdere succesvolle vestigingen geopend onder de naam Slagerij Van Melik, zaken waar superieure kwaliteit van producten en vakmanschap centraal staan. Vanuit deze kwaliteitsslagerijen is in 1996 het zeer succesvolle broodjesconcept Bufkes ontstaan.

37 Bufkes vestigingen

Vandaag de dag zijn er maar liefst 37 Bufkes vestigingen die dagelijks haar gasten niet alleen van belegde broodjes voorzien, maar ook van salades, soepen, maaltijden, koffie specialiteiten en zoetwaren. Inwoners van Sittard en omgeving kunnen vanaf nu weer terecht voor alle lekkernijen bij beide zaken in het ’t Versströatje aan de Molenbeekstraat in Sittard.

Sittard_1-300x169 Een zaak om trots op te zijn

De eigenaar van slagerij Van Melik en Bufkes Sittard, Frank Janssen, is ook erg blij dat hij zijn klanten weer mag verwelkomen in zijn eigentijdse en volledige vernieuwde zaak. ‘Een zaak waar we erg trots op zijn’, aldus Frank Janssen.

[intermezzo:1]

Altijd op de hoogte blijven?