Slagerij van Hest viert gouden medaille Wüst met speciale hamburger

Ireen Wüst_Wikimedia/M Smelter

Foto: M. Smelter, Wikimedia

Ireen Wüst won vorige week voor de zesde keer een gouden medaille op de Olympische Spelen. Keurslagerij van Hest uit Goirle, de geboorteplaats van Wüst, viert dit met de speciale Olympische Wüstburger.

Het team van Keurslagerij van Hest is trots op de prestatie van Ireen Wüst en kwam daardoor op het idee om dit te vieren met een special. De slagerij maakt wel vaker specials met gehakt vertelt Gijs Brands van Keurslagerij van Hest aan Omroep Brabant. De Olympische Wüstburger heeft in het midden een burger met satékruiden. Daaromheen zit een wat milder gekruide runderburger. Dit geheel is afgewerkt met een randje gouden paneer. Hierdoor krijgt de burger het uiterlijk van een gouden medaille.

Keurslagerij van Hest bestaat sinds 1946. De slagerij draagt het slagersambacht uit en maakt veel producten zelf en kiest voor de beste kwaliteit vlees. De slagerij viel verschillende malen in de prijzen. ZO won de slager in 2021 de KNS-vakwedstrijd De Lekkerste Bal Gehakt. Ook vielen onder andere de filet americain en de spareribs in de prijzen en was Keurslagerij van Hest de eerste slagerij met drie sterren.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

Slager, zweminstructrice, sluiswachter, vliegenier en bestuurslid van de Confrérie des Chevaliers Grand Bailliage. Allemaal beroepen die van toepassing zijn op de inmiddels 75-jarige Paula van Rijn. Op haar 71e voegde ze daar schrijfster aan toe. Afgelopen zaterdag 18 maart presenteerde ze in Nieuwegein haar tweede verhalenbundel ‘Gegeven tijd’.

Vlees in de media | Week 11-2023

Vlees in de media | Week 11-2023

De vleestaks komt weer om de hoek kijken, slachten is het minst leuke van veehouden en een voormalig vegetariër opent een slagerij. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.