Slagerij Peters geopend op nieuwe locatie na brand

IMG-20170731-WA0007

Slagerij Peters opende 2 augustus de deuren van de slagerij in winkelcentrum De Zilverkamp in Huissen. Enkele maanden terug werd de slager getroffen door een grote brand op de voormalige locatie in winkelcentrum Weezenhof in Nijmegen.

Het pand waar de nieuwe slagerij gevestigd is, is totaal gestript en verbouwd door Bertobouwenproject.nl en vervolgens ingericht door de KMI uit Apeldoorn. Peters heeft gekozen voor een open winkel waarin de klant alles kan zien. Van het bewerken van het vlees, koken van maaltijden tot zelfs de afwas.

Razend druk

Het is razend druk in de onlangs geopende slagerij. ‘We zijn heel goed in Huissen ontvangen en horen de hele dag hoe blij iedereen is met een slagerij in het winkelcentrum. Dat misten ze nog’, vertelt Gitte Peters.

Ook veel ‘oude’ klanten die in de zaak in Nijmegen kwamen zijn in de nieuwe slagerij langs geweest tijdens de opening en in de dagen daarna. ‘Dat waarderen we heel erg. We zijn heel blij dat we we veel oude vertrouwde gezichten weer mogen begroeten.’

IMG-20170817-WA0009-225x300 Frank Peters in de nieuwe slagerij in winkelcentrum De Zilverkamp in Huissen.

Winkelcentrum

De slagerij zit in het winkelcentrum naast een groenteboer en Etos. Recht tegenover de winkel bevindt zich de Jumbo. Naast de genoemde winkels zit er een bakker, slijterij, Aldi, Primera, dierenspeciaalzaak, bloemenzaak, kapper, snackbar, Chinees restaurant en een apotheek in het winkelcentrum.

Brand

De brand op 11 april die de winkel van Peters in as legde ontstond in een leegstaande supermarkt en sloeg vervolgens via het dak over naar diverse andere winkels waaronder Slagerij Peters.

Dossiers
Lees ook
‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het derde deel van deze rondvraag...

Grootste slagerij van Noord-Nederland opent deuren in Groningen

Grootste slagerij van Noord-Nederland opent deuren in Groningen

Op 23 juli openden de oprichters van Just Meat de deuren van hun slagerij in Groningen, vlakbij de Martinitoren. Het is meteen de grootste slagerij van Noord-Nederland. De moderne halalslagerij is volgens de eigenaren een slagerij voor iedereen. Het filiaal is gevuld met 14 meter lange vitrines, die vol liggen met rund, schaap, lam, geit, kip en konijn;...