Slagerij Broodbakker opent drive thru voor broodjes rookworst

Worst drive thru

Kwaliteitslager Marc Broodbakker in Naarden opende vrijdag een speciale ‘Broodje Rookworst Drive Thru’ naast zijn slagerij.

De slager kwam op het idee om een drive thru te openen nadat hij hoorde dat een groepje studenten van de studie Event Management aan de Hogeschool Utrecht moeite had om in deze tijd een bedrijf te vinden om praktijkervaring op te doen. ‘Er is bijna geen bedrijf dat daarvoor open staat vanwege corona’, vertelt Tim Broodbakker, zoon van de slager en een van de studenten, tegen Bussums Nieuws. ‘Daarom bedachten mijn vader en ik tijdens het avondeten deze Broodje Rookworst Drive Thru’.’

Vergunning aangevraagd

De studenten hebben bij gemeente Gooise Meren een vergunning aangevraagd om op de parkeerplaats naast de winkel het afhaalpunt te creëren, dat van 11.30 tot 13.30 uur open was. Tim: ‘Het was nog even spannend of het haalbaar was, we alles coronaproof konden regelen en de weersomstandigheden zouden meewerken. Maar dat ging allemaal goed.’

De studenten zijn blij dat ze hun schoolopdracht kunnen voldoen en ook nog eens iets voor de buurt kunnen betekenen. ‘We vinden het een super vet plan om bezoekers uit de dagelijkse corona-sleur te halen en een leuke dag kunnen bezorgen.’ Wellicht krijgt het succesvolle event in de toekomst nog een vervolg.

Bron: Bussums Nieuws

 
Dossiers
Lees ook
CBS: Verdere daling aantal slagersbedrijven

CBS: Verdere daling aantal slagersbedrijven

Het aantal slagersbedrijven is in het tweede kwartaal van dit jaar met 1,6 procent afgenomen vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat blijkt uit een analyse van recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Meer contact

Meer contact

Persoonlijk contact, het lijkt soms een toverwoord als het gaat om marketing en zaken doen, maar ik denk dat we in deze tijd na corona allemaal merken hoe bijzonder het eigenlijk is.

FNV kondigt acties aan, wel nieuw cao-voorstel naar leden CNV Vakmensen

FNV kondigt acties aan, wel nieuw cao-voorstel naar leden CNV Vakmensen

FNV kondigt vandaag (23 mei) aan dat de vakbond vanaf maandag 30 mei actie gaat voeren bij met name de grote industriële slagerijen. Tegelijkertijd hebben Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en CNV Vakmensen een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao bereikt, wat wordt voorgelegd aan de leden.