Slager-traiteur Witteveen geeft workshop varken uitbenen

attachment-001_food-image-VLS11252I01

ZEIST - Deze week werd de eerste workshop 'varken uitbenen' gehouden bij Slager-traiteur en kookstudio Witteveen van Jeroen Witteveen (foto).

ZEIST - Deze week werd de eerste workshop ‘varken uitbenen’ gehouden bij Slager-traiteur en kookstudio Witteveen van Jeroen Witteveen (foto).

De workshop is gericht op consumenten. Tijdens de sessie, waarvoor € 65 per persoon werd gerekend, kregen de geïnteresseerden het echte slagerswerk te zien. De avond startte met het uitbenen en verdelen van een half varken.

Aansluitend vond een kookworkshop plaats. ‘Klanten geven aan dat ze het interessant vinden om te weten waar hun eten vandaan komt. Deze eerste groep bestond uit mensen die zichzelf aangemeld hadden. Ik verwacht dat ik deze workshop een keer herhaal, maar dan met een lammetje of een achtervoet van een rund. Een nieuwe datum staat nog niet vast, waarschijnlijk in het najaar,' laat Jeroen Witteveen de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) weten.

Voor meer informatie: Jeroen Witteveen, tel: 030 6915631.

 

Lees ook
KNS: ‘Sluiting slagerijen dreigt door hoge energieprijzen’

KNS: ‘Sluiting slagerijen dreigt door hoge energieprijzen’

Bijna 75% van de bij Koninklijke Nederlandse Slagers aangesloten slagers heeft last van extreem hoge energieprijzen, blijkt uit een ledenpeiling van KNS. De branchevereniging roept de overheid op om met een oplossing te komen.

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

De detailhandel kampt met aanhoudend hoog ziekteverzuim. Dit in combinatie met de krappe arbeidsmarkt maakt preventie en verzuimbeleid belangrijker dan ooit.

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Het zal niemand zijn ontgaan. Veel slagers worstelen met de hoge energieprijzen. Er zijn slagers bij wie de energierekening vijf keer hoger is dan voorheen en meer dan de helft van de slagers teert op het eigen vermogen, bleek uit een peiling van Koninklijke Nederlandse Slagers.