Slager ‘Herman de Viller’ zorgt voor commotie op Facebook

attachment-001_food-image-VLS12173I01

De Facebookpagina van ‘Herman de Viller’ zorgt voor heel wat commotie op de sociale media. De slager wilde op Facebook een livestream uitzenden waarin hij een dood konijn vilt. De geplande livestream ging niet door vanwege bedreigingen aan het adres van de slager, meldt RTL Nieuws op haar website.

De eigenaar van de Facebookpagina wilde live laten zien hoe je een dood konijn kunt villen, zodat je 'een vachtje overhoudt ter herinnering aan je huisdier'. Maar vanwege bedreigingen en boze reacties heeft hij besloten de livestream voorlopig niet door te laten gaan, meldt RTL Nieuws. De locatie waar de livestream opgenomen zou worden is bekend geworden. ‘Er zijn eieren op de ramen gegooid en de sloten zijn volgespoten met poep’, schrijft ‘Herman de Willer’ op zijn Facebookpagina.

Nieuwe locatie

Ondanks de vele reacties van mensen die met afschuw op het voornemen van de slager reageren zijn er ook mensen die hem steunen. ‘Herman de Viller’ laat weten dat er een nieuwe locatie is gevonden voor de livestream. Hier wordt binnenkort meer over bekend gemaakt.

Lees ook
‘Elke slager geeft unieke draai aan gerechten’

‘Elke slager geeft unieke draai aan gerechten’

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig? Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Sven de Ridder van versAlert.

Vleesbranche in de media – Week 24

Vleesbranche in de media – Week 24

De nieuwe cao voor het Slagersbedrijf, de populariteit van de barbecue en een Leidse slager over de coronacrisis. Wat lazen we deze week over de vleesbranche? Een greep uit de media.

‘Ik wil nu álles weten over de slagerij’

‘Ik wil nu álles weten over de slagerij’

Demi van Wijk (25) is verkoopster in de slagerij, maar stond ook regelmatig over het muurtje van de productie te gluren. Ze wil graag slager worden en uiteindelijk haar eigen slagerij openen. Daarom doet ze nu de mbo-opleiding Productiemedewerker slagerij bij SVO.