Hulp voor verswinkels met online verkoop

13 juli 2016

Online verkoop van eten neemt toe. Verschillende bedrijven helpen versondernemers met de online verkoop, waaronder Shopforce. In korte tijd hebben 400 ambachtelijke bakkers, slagers, viswinkels en andere versspeciaalzaken zich bij hen aangemeld. Dit aantal groeit met gemiddeld 30 per maand.

Shopforce zet lokale verswinkels landelijk op de kaart via het moederportaal www.versbesteld.nl en productgroepportals als bijvoorbeeld www.broodbesteld.nl, www.banketbesteld.nl en www.vleesbesteld.nl. Elke verswinkel ontvangt een professionele webshop voor eigen gebruik. Een bakker die lokaal of regionaal meer traffic naar zijn online winkel wil realiseren kan zijn assortiment in de webshops van bijvoorbeeld de slager of groentespecialist aanbieden. De consument kan bij meerdere verswinkels tegelijk bestellen en in één keer betalen, afhalen of bezorgd krijgen.

Matthijs de Graaf van Shopforce: ‘Onze missie is een professionele e-commerce oplossing toegankelijk en betaalbaar te maken voor kleine lokale leveranciers, zodat ook zij een goede online service bieden aan de online consument. Door de opzet van de portalen zorgen we er in feite voor dat een leverancier met één kraam op meerdere online markten tegelijk te vinden is. Zo wordt de kans vergroot dat lokale leveranciers en consumenten elkaar treffen.’

Volledige ontzorging

Shopforce ontzorgt de lokale leverancier en levert op basis van een prijslijst een kant-en-klare webshop op. De lokale leverancier heeft er verder geen omkijken meer naar. Een standaard website behoort ook tot de mogelijkheden. Ook het beheer verzorgt Shopforce.

Matthijs de Graaf: ‘Ontzorgen is ons doel, zodat versspecialisten zich als moderne ambachtslieden kunnen blijven focussen op het maken en leveren van de beste lokale verse producten.’

Online verkoop food

De module Food binnen het Shopforce platform kent specifieke functionaliteit om vers eten online aan te bieden, bijvoorbeeld op het gebied van verpakkingsopties en bereidingstijden per artikel.

Altijd op de hoogte blijven?