Shell introduceert vegetarische Blue Butcher burgers langs de weg

Blue Butcher Burger 640x234px

Als eerste langs de weg introduceert Shell hamburgers van The Blue Butcher. Deze innovatieve vleesvervanger bestaat volledig uit plantaardige en natuurlijke ingrediënten en heeft een stevige bite.

De hamburgers van The Blue Butcher zijn bijna niet te onderscheiden van vleesproducten. Een plantaardig alternatief, maar net zo lekker! De Blue Butcher burgers zijn verkrijgbaar in de varianten hamburger, cheeseburger en barbecueburger.

Naast vegetarische hamburgers, lanceert Shell ook vernieuwde vegetarische getopte friet. Zo heeft de gast keuze uit de Aziatisch geïnspireerde getopte friet Bali style, met kruidige satésaus, frisse pickle, ei en gefrituurde uitjes - voor vleeseters ook te bestellen met kipstukjes. Daarnaast kan de gast kiezen voor de getopte friet American Style, met gesmolten cheddar, lente-ui en kruidige hete kipsaus. Heerlijk comfortfood voor de vegetariër en flexitariër.

Verminderen vleesconsumptie

Met de uitbreiding van het plantaardige aanbod, sluit Shell nog beter aan bij de vegetarische en flexitarische gasten. Daarnaast dragen zij een steentje bij aan het verminderen van vleesconsumptie. Door minder vlees te eten, zorgen we voor een lagere voedselafdruk en verminderen we de broeikasgasuitstoot en landgebruik. De Blue Butcher burgers en getopte friet zijn verkrijgbaar bij 15 deli2go locaties in Nederland.

 
Lees ook
Slagersleerlingen presenteren streekproducten tijdens Avond van de West-Vlaamse slager

Slagersleerlingen presenteren streekproducten tijdens Avond van de West-Vlaamse slager

In Roeselare vond op 19 oktober de vierde editie van de Avond van de West-Vlaamse slager plaats. Slagersleerlingen van drie West-Vlaamse slagerijscholen presenteerden acht nieuwe West-Vlaamse streekproducten, waaronder twee vegetarische. Hiermee speelt de sector in op de vraag van de flexitariër.

Ter Marsch & Co maakt beste burger Benelux

Ter Marsch & Co maakt beste burger Benelux

Ter Marsh & Co is voor de tweede keer op rij de beste in de Best Burger Benelux Battle 2021. Het Boetiek burgerrestaurant won deze wedstrijd in de categorie 'Meat Based' met de Mexicaans geïnspireerde 'The Holy Moly hamburger'. De categorie Plant based werd gewonnen door Eetcafé San Blas.

Best Burger Benelux competitie tijdens BBB Maastricht

Best Burger Benelux competitie tijdens BBB Maastricht

Voor de tweede keer gaat BBB Maastricht samen met LA Streetfood op zoek naar de beste burger van de Benelux. Tien hamburgertitanen gaan op dinsdag 12 oktober 2021 de strijd met elkaar aan tijdens de Best Burger Benelux Battle. Er zijn twee categorieën: Meat Based en Plant Based.