Seminar over duurzaam voedsel

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

LEEUWARDEN - Op 14 april houdt Innexus, een samenwerkingsverband gevormd door voedingsbedrijven gevestigd in Noord-Nederland, een seminar met als thema: 'Duurzaamheid in Voeding – USP of qualifier?´

LEEUWARDEN - Op 14 april houdt Innexus, een samenwerkingsverband gevormd door voedingsbedrijven gevestigd in Noord-Nederland, een seminar met als thema: ‘Duurzaamheid in Voeding – USP of qualifier?´

Hiermee wil Innexus de noordelijke voedingsindustrie voorzien van marktinzichten voortkomend uit de groeiende vraag naar duurzame voeding.

Dit seminar is de eerste in een reeks van seminars welke inspelen op het thema duurzaamheid. Onder de noemer ‘Duurzaamheid in Voeding – USP of qualifier?’ probeert Innexus tijdens dit seminar de marktvraag op het niveau van de consument en de retail vast te stellen.

Inzage
Het seminar biedt inzage in de huidige knelpunten en toekomstige mogelijkheden. Producenten, retailers en consumentenorganisaties worden tijdens het seminar in de gelegenheid gesteld om met elkaar in gesprek te gaan over ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen de voedingsmiddelensector.

Innovatie
Innexus, is een samenwerkingsverband gevormd door voedingsbedrijven gevestigd in Noord-Nederland, die door samenwerking sneller tot innovatie kunnen komen, voedingsvraagstukken effectiever kunnen benaderen en door praktische samenwerking hun positie op de (inter)nationale markt kunnen verbeteren.

Het seminar heeft plaats in de J. de Doperkerk te Leeuwarden en is toegankelijk voor een ieder die belangstelling heeft in de ontwikkelingen van duurzaamheid binnen de voedingsmiddelenindustrie. Aanvang 15:00 uur.
 

Kijk in onze agenda voor meer bijeenkomsten, evenementen, beurzen e.d.

Lees ook:
Friesland wil ambachtelijk keurmerk (22 februari 2010)
Groothedde levert tussensegment aan SdB, Plus en C1000 (9 februari 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over duurzaamheid

Altijd op de hoogte blijven?