Sander Duin Uw Slager van het Jaar 2013

24 mei 2013 Edwin Rensen

Slager Sander Duin uit Breezand is Uw Slager van het Jaar 2013 geworden. Op 22 mei reikte Winkelformule Uw Slager voor het derde jaar op rij de prijs uit. Tijdens de feestavond in Nijkerk maakte Uw Slager ook de genomineerden.

Uit de ruim 70 deelnemers waren de 5 best scorende Uw Slagers genomineerd voor de titel. De genomineerden waren behalve Sander Duin ook Uw Slager Gebr. Duijzer uit Den Helder (tweede), Uw Slager Daan Ruijter uit Obdam (derde), Uw Slager Wip uit Hallum (gedeeld vierde), Uw Slager Gerald Huft uit Oldeberkoop (gedeeld vierde) en Uw Slager Harry Zunnebeld uit Enkhuizen (vijfde).

Er is bij de verkiezing samengewerkt met training- en adviesbureau Savenije. Acht specialisten uit het slagersvak vormden de jury. Zij bezochten de  70 winkels en beoordeelden vele criteria als hygiëne, klantvriendelijkheid, productpresentatie, winkeluitstraling en promotie. Het doel van de winkelwedstrijd is de aangesloten ondernemers inzicht en handvatten te geven waarmee zij in hun winkel direct aan de slag kunnen. ‘De beoordelingen leveren een goed beeld en een stukje bewustwording op van kansen en bedreigingen. Ondernemers kunnen die gebruiken om de klant nog beter van dienst te zijn, met als doel meer omzet en rendement.  Als formule spelen we erop in door de slagers op die gebieden extra te ondersteunen in hun succes’, aldus formule manager Henk Joosten.

Altijd op de hoogte blijven?