Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Charcuterie 2_Paul van Trigt

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken.

Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst, vleeswaren en traiteurproducten. Tevens is hij werkzaam als auteur, adviseur, voorlichter, gastdocent, productontwikkelaar en als schrijver van onder meer het boek Charcuterie 2 en levert een recept aan voor elke editie van Vleesmagazine.

"Complete ambachtelijke worstmakerijkennis zorgt samen met passie en gedrevenheid voor de hoogste kwaliteit van worst en vleeswaren", zegt Paul van Trigt. "In Charcuterie 2 leest u alles over de bereidingstechnieken van worst en vleeswaren, opgebouwd uit vele jaren praktijkervaring en literatuurstudie. Met behulp van dit handboek bent u in staat om smaakvolle en ambachtelijke kwaliteitsproducten te bereiden. Mooi dat Charcuterie 2 nu gemakkelijk beschikbaar komt voor de versspeciaalzaak, gewoon bestelbaar met uw dagelijkse bestellingen van grond- en hulpstoffen mee, via het NextDeli platform."

Het E-commerce platform NextDeli werd in 2020 gelanceerd voor versspeciaalzaken. Versspecialisten als slagers, viswinkels en delicatessenwinkels kunnen via het platform terecht bij bijna 40 leveranciers van allerlei kwaliteitsproducten zoals grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Op het gebied van vlees hebben onder andere Kouwenhoven Vlees, Pieter van Meel en Zwierstra Food Group zich aangesloten.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Vlees in de media | Week 12-2023

Vlees in de media | Week 12-2023

Minder steun voor de belasting op vlees, pilot veevoer op basis van plantaardige proteïne Proton en meer aandacht voor Texels schapenvlees. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Vlees in de media | Week 11-2023

Vlees in de media | Week 11-2023

De vleestaks komt weer om de hoek kijken, slachten is het minst leuke van veehouden en een voormalig vegetariër opent een slagerij. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.