Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Charcuterie 2_Paul van Trigt

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken.

Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst, vleeswaren en traiteurproducten. Tevens is hij werkzaam als auteur, adviseur, voorlichter, gastdocent, productontwikkelaar en als schrijver van onder meer het boek Charcuterie 2 en levert een recept aan voor elke editie van Vleesmagazine.

"Complete ambachtelijke worstmakerijkennis zorgt samen met passie en gedrevenheid voor de hoogste kwaliteit van worst en vleeswaren", zegt Paul van Trigt. "In Charcuterie 2 leest u alles over de bereidingstechnieken van worst en vleeswaren, opgebouwd uit vele jaren praktijkervaring en literatuurstudie. Met behulp van dit handboek bent u in staat om smaakvolle en ambachtelijke kwaliteitsproducten te bereiden. Mooi dat Charcuterie 2 nu gemakkelijk beschikbaar komt voor de versspeciaalzaak, gewoon bestelbaar met uw dagelijkse bestellingen van grond- en hulpstoffen mee, via het NextDeli platform."

Het E-commerce platform NextDeli werd in 2020 gelanceerd voor versspeciaalzaken. Versspecialisten als slagers, viswinkels en delicatessenwinkels kunnen via het platform terecht bij bijna 40 leveranciers van allerlei kwaliteitsproducten zoals grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Op het gebied van vlees hebben onder andere Kouwenhoven Vlees, Pieter van Meel en Zwierstra Food Group zich aangesloten.

Dossiers
Lees ook
Te weinig vraag naar duurzaam eten en drinken

Te weinig vraag naar duurzaam eten en drinken

De grootste belemmering voor de overgang naar een meer duurzame landbouw is de geringe consumentenvraag naar duurzaam eten en drinken. Dat meldt de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op basis van de tweede Agro-Nutri Monitor.

Ontslag wegens schending hygiëneregels niet geldig

Ontslag wegens schending hygiëneregels niet geldig

Een werknemer van een Indonesisch restaurant is op staande voet ontslagen omdat hij door de werkgever verantwoordelijk wordt gehouden voor door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (‘NVWA’) geconstateerde overtredingen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. De rechter is het daar niet mee eens.

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich pas in een laat stadium van hun leven bezig houden met bedrijfsopvolging. Het is echter goed om hier tijdig bij stil te staan.