Salvesen wordt Distrifresh

attachment-001_food-image-VLS3482I01

DOETINCHEM - Logistieke dienstverlener Salvesen Logistiek wijzigt zijn naam in Distrifresh. Onder die naam gaat het bedrijf zich volledig richten op zijn rol als koelvers-distributeur.


Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Distrifresh neemt zowel het orderpicken, wegen, etiketteren als de distributie van koelversproducten voor zijn rekening.

Christian Salvesen, tot 1 april mede-eigenaar van Salvesen Logistiek, blijft het transport voor Distrifresh uitvoeren. Zowel Distrifresh als Christian Salvesen heeft de ambitie zijn specialiteiten de komende jaren sterk uit te breiden.


Distrifresh

Distrifresh distribueert versproducten van 0 tot 4 graden. De koelketen is gedurende het gehele transport gesloten. Vanuit een fijnmazig netwerk worden dagelijks zo’n 1.000 supermarkten beleverd. Het one-stop-delivery systeem bespaart kosten én beperkt overlast voor milieu en het verkeer in de binnensteden.

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Meer berichten over vleestransport

Meer berichten over samenwerking


Meer over
Lees ook
De perfecte match tussen apparatuur en ambacht

De perfecte match tussen apparatuur en ambacht

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.

Mundi Technology versterkt activiteiten Wipotec-Ocs

Mundi Technology versterkt activiteiten Wipotec-Ocs

Het thema ‘Productveiligheid’ staat bij Nederlandse productiebedrijven hoog op de agenda. De vraag naar industriële controlewegers, metaaldetectoren en röntgensystemen is de laatste tijd enorm toegenomen. Vandaar dat Mundi Technology zeer verheugd is met de komst van controle- en inspectiespecialist Remco van Zijl.Van Zijl is vanaf 1 augustus overgekomen...

Bizerba: veel meer dan wegen en snijden

Bizerba: veel meer dan wegen en snijden

Het van oorsprong Duitse Bizerba is in de vleeswereld bekend van de weegschalen, snijmachines en etiketteertechnologie. Maar het concern én de Nederlandse dochter transformeren tot een leverancier van totááloplossingen. ‘De ondernemer helpen we tegenwoordig met de complete bedrijfsvoering’, zegt digital marketing manager Paul te Velthuis. Op de Slavakto...