Ruud Bakker vertrekt bij Vereniging van Keurslagers

23 augustus 2017

Algemeen directeur van de Vereniging van Keurslagers Ruud Bakker heeft bekend gemaakt te stoppen met zijn functie. Bakker laat dit via de Keurslager-nieuwsbrief weten aan alle leden.

Ruud Bakker is ruim 20 jaar werkzaam geweest bij de Vereniging van Keurslagers. Hij startte zijn loopbaan bij de vereniging als bedrijfsadviseur. Later werd hij commercieel manager om tot slotte als directeur de vereniging te leiden.

Bewuste keuze

In de nieuwsbrief laat Bakker weten dat zijn vertrek weloverwogen is. ‘Het besluit om in 2015 de directie uit te breiden en mijn terugtreden eind 2016 om zo het stokje over te dragen, zijn hele bewuste keuzes geweest.’ In 2016 zijn Joep Klaver als directeur van de Vereniging van Keurslagers en Ronald Hoevenaars als directeur van het Versplatform gestart. Samen met algemeen directeur Bakker vormden zij vanaf dat moment het directieteam. Vanaf 1 januari 2017 heeft Ruud Bakker zich bezig gehouden met het commercieel management in de organisatie.

Nieuwe fase in zijn leven

‘Na ruim een half jaar in deze rol en in totaal een samenwerking van ruim 20 jaar heeft Ruud besloten dat het tijd is voor een nieuwe fase in zijn leven waarin hij andere mooie dingen en uitdagingen bij de kop kan gaan pakken. Uiteraard zijn wij als vereniging Ruud dankbaar voor zijn jarenlange bijdrage aan onze organisatie waar hij vanuit ledenperspectief met zijn visie en ideeën richting heeft gegeven aan onze organisatie. En uiteraard wordt er vervolg gegeven aan het commercieel management waar Ruud zich de afgelopen maanden mee bezig heeft gehouden’, vertelt Klaver.

Altijd op de hoogte blijven?