Roser introduceert Covid-19 toegangspreventie

toegangspreventie2

Vanwege het Covid-19 virus blijft preventief handelen voorlopig zeker een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. De fabrikant Roser heeft een speciale module ontwikkeld voor toepassing in de publieke omgeving en ter vergroting van het persoonlijke veiligheidsgevoel: de Sani-Pass.

Deze eenvoudig te plaatsen unit schept meer basisveiligheid in publieke ruimtes en geeft bovendien inzicht in het actuele aantal bezoekers. Bij verdenking houdt het systeem de toegang gesloten. De unit draagt zorg voor alcohol hand-desinfectie, lichaamstemperatuur-controle, ID- en gezichtsherkenning en de aanwezigheid van gezichtsmaskers, terwijl tevens schoenzolen worden gedesinfecteerd. De controle- en desinfectiehandelingen nemen maximaal slechts drie seconden in beslag.

Veilige aanvulling

toegangspreventie-3-243x300 Bij toepassing van de Sani-Passmodule in bedrijfsgebouwen is ook de combinatie met speciale r.v.s.  garderobekasten een veilige aanvulling op een coronapreventie beleid. De gedurende de dag opgeborgen kledingstukken worden veilig gedesinfecteerd d.m.v. een Oȝ (OZON)- generator!

De Sani-Pass is verkrijgbaar bij InFood in Harderwijk. ‘Wij zijn van mening dat dit een professioneel middel is voor alle bedrijven, die een adequaat Covid-19 preventiebeleid willen doorvoeren’, aldus het bedrijf.

 
Lees ook
‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het derde deel van deze rondvraag...

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...