Roser introduceert Covid-19 toegangspreventie

toegangspreventie2

Vanwege het Covid-19 virus blijft preventief handelen voorlopig zeker een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. De fabrikant Roser heeft een speciale module ontwikkeld voor toepassing in de publieke omgeving en ter vergroting van het persoonlijke veiligheidsgevoel: de Sani-Pass.

Deze eenvoudig te plaatsen unit schept meer basisveiligheid in publieke ruimtes en geeft bovendien inzicht in het actuele aantal bezoekers. Bij verdenking houdt het systeem de toegang gesloten. De unit draagt zorg voor alcohol hand-desinfectie, lichaamstemperatuur-controle, ID- en gezichtsherkenning en de aanwezigheid van gezichtsmaskers, terwijl tevens schoenzolen worden gedesinfecteerd. De controle- en desinfectiehandelingen nemen maximaal slechts drie seconden in beslag.

Veilige aanvulling

toegangspreventie-3-243x300 Bij toepassing van de Sani-Passmodule in bedrijfsgebouwen is ook de combinatie met speciale r.v.s.  garderobekasten een veilige aanvulling op een coronapreventie beleid. De gedurende de dag opgeborgen kledingstukken worden veilig gedesinfecteerd d.m.v. een Oȝ (OZON)- generator!

De Sani-Pass is verkrijgbaar bij InFood in Harderwijk. ‘Wij zijn van mening dat dit een professioneel middel is voor alle bedrijven, die een adequaat Covid-19 preventiebeleid willen doorvoeren’, aldus het bedrijf.

 
Lees ook
Maaltijden van de slager

Maaltijden van de slager

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?

Produceren volgens de nieuwe hygiënecode

Produceren volgens de nieuwe hygiënecode

Het maken van veilige maaltijden en salades begint bij hygiënisch werken. Andere gevaren en eisen volgens de nieuwe hygiënecode betreffen onder meer kruisbesmetting door allergenen en houdbaarheid. Waar moet je op letten?

Rauwe kip wassen verspreidt bacteriën in keuken

Rauwe kip wassen verspreidt bacteriën in keuken

Voor de bereiding van kip wast meer dan een kwart van de Nederlanders het rauwe vlees eerst onder de kraan. Dat is geen goed idee blijkt uit nieuw onderzoek van het Voedingscentrum. Hierdoor kunnen bacteriën op de kip zich juist door de keuken verspreiden.