APELDOORN - Peter's Farm, leverancier van kalfsvlees, is met 8 recepten opgenomen in een receptenboek met tapas voor op de barbecue.
APELDOORN - Peter’s Farm, leverancier van kalfsvlees, is met 8 recepten opgenomen in een receptenboek met tapas voor op de barbecue.
Het boek ‘BBQ Tapas’ telt totaal 40 tapasrecepten en is in samenwerking met Kurt Dekoninck, de chef van het Belgische Barbecueteam Matthias, samengesteld. Dekoninck is voormalig Belgisch Kampioen en Vice Wereldkampioen BBQ. Op 17 april vond in Gistel de presentatie plaats tijdens de opening van het Belgische barbecueseizoen 2010.
Info: 055-5498299 , info@petersfarm.com
Lees ook:
Peter's Farm op weg in full colour (30 juli 2008)
Peter’s Farm: 'AH gaat voor prijs' (3 juli 2008)
Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Peter's Farm
Alle berichten over kalfsvlees