Recept van Epos: chicken wok met bruschetta-marinade

23 februari 2022

Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteitskip. De slager kan hier als ambachtelijk specialist z’n meest veelzijdige voordeel mee doen. Hij kan inspireren, vertellen over de herkomst en niet alleen de beste kip, maar ook ongelofelijk veel lekkere gerechten en maaltijden neerzetten. Voor extra inspiratie delen vier leveranciers van smaakmakers hun favoriete kiprecepten. Vandaag het derde recept van Epos.

Chicken wok met bruschetta-marinade

Ingrediënten

  • 1 kilo kipfilet
  • 400 gram aardappelwedges
  • 200 gram sugar snaps
  • 250 gram sperziebonen
  • 200 gram champignons
  • 70 gram Epos Bistro kruidenolie Bruschetta

Werkwijze

  • Snijd de kipfilets in blokjes en de ­champignons in plakjes
  • Meng dit met de aardappel wedges, sugar snaps en sperziebonen in een kom
  • Doe hier de Epos Bistro kruidenolie Bruschetta bij
  • Serveer de wokschotel in een grote schaal en schep ‘m uit bereiding klant
  • Bak de wokschotel gedurende 10 - 12 minuten

Dit is het derde recept van de rondvraag 'De belangstelling voor kwaliteitskip groeit'. Volgende week volgt het derde recept. Lees hier deel 1deel 2recept 1 en recept 2 van de rondvraag terug. Volgende week verschijnt het eerste recept. Lees de complete rondvraag in Vleesmagazine 8-2021 of online.

Altijd op de hoogte blijven?