Recall Deen Kip Cordon Bleu

DEN HAAG - Supermarktketen Deen doet een recall van Deen Kip Cordon Bleu 2 stuks met houdbaarheidsdatum 01-12-2011. Dat meldt EVMI. Door een verpakkingsfout kan er een met pindasaus gevulde schnitzel in de verpakking zitten.

DEN HAAG - Supermarktketen Deen doet een recall van Deen Kip Cordon Bleu 2 stuks met houdbaarheidsdatum 01-12-2011. Dat meldt EVMI. Door een verpakkingsfout kan er een met pindasaus gevulde schnitzel in de verpakking zitten.

Dit is gevaarlijk voor consumenten met een pinda- of notenallergie. Consumenten met een dergelijke voedselallergie wordt dringend verzocht het product niet te consumeren. Wie niet allergisch is voor pinda’s of noten kan het product gewoon eten.

Mora haalde onlangs producten om dezelfde reden terug. In verpakkingen kalfskroketten voor Fijnproevers kon kip saté kroketten zitten.


 

Lees ook
Plus past vleesverpakkingen aan

Plus past vleesverpakkingen aan

Plus wil minder palstic gebruiken. Daarom pastte de supermarktketen de afgelopen jaren samen met de vleesleveranciers de verpakkingen voor vlees aan. Hiermee bespaart Plus bijna 200.000 kg plastic.

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

Albert Heijn stopt gehakt voortaan in zakje

Albert Heijn stopt gehakt voortaan in zakje

Het gehakt van Albert Heijn zit voortaan in een zakje in plaats van een bakje. Volgens de supermarkt scheelt dit meer dan 500.000 kilo plastic op jaarbasis, een besparing van 70 procent. Een voordeel voor klanten is dat de nieuwe verpakking minder ruimte inneemt in de plastic afvalbak.