Radio-interview met KNS-directeur Van Dootingh

attachment-001_food-image-VLS10475I01

RIJSWIJK - Mirjam van Dootingh, algemeen directeur van de KNS, zal zaterdagochtend 9 februari in het NOS-Radio 1-Journaal (7.15 uur)  worden geïnterviewd.

Reden is het door haar en Bert Kolkman van de NBOV (brancheorganisatie voor de bakkers) genomen initiatief om samen met de poeliers, groentemannen en de kaas/speciaalzaken en reformzaken het winkelklimaat in Nederland in positieve zin te veranderen. 

 

Streven is te komen tot een zeer intensieve samenwerking met overheden en vastgoedpartijen om te komen tot een gevarieerd winkelaanbod: een gezonde mix van kleinere ondernemers en grote winkelketens. Dit betekent dat er (financiële) maatregelen genomen moeten worden om het de kleinere ondernemers mogelijk te maken zich te vestigen. Er zullen waarschijnlijk ook één of meerdere slagerondernemers worden geïnterviewd.

 

Lees ook
Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Versspecialisten kunnen vanaf 18 oktober verschillende gratis workshops, masterclasses en coaching sessies volgen bij Google. Deze worden aangeboden in samenwerking van met brancheorganisaties VBW, VNV, ADN, NBOV en KNS.

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

Na een eerste goedlopende zaak besloot slager Marcel Hamers nog een verswinkel te openen. Het pand met een oppervlakte van 600 m2 werd gestript en helemaal opnieuw ingericht. De 30 meter lange toonbank is de grote eye catcher.

Keurslager Van Hest winnaar Lekkerste Bal Gehakt 2021

Keurslager Van Hest winnaar Lekkerste Bal Gehakt 2021

Keurslager van Hest uit Goirle won de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. Slager Paul Brands ontving op 29 september de eerste prijs van deze vakwedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandse Slagers. De tweede prijs ging naar Uw Slager Stefan Beld uit Goor en de derde prijs naar Slagerij Martin Meijer uit Lekkerkerk.