Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Epos Vers Festival persbericht

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

De gasten van het Epos Vers! Festival werden getrakteerd op veel fingerfood hapjes in verschillende thema’s en konden zich laten inspireren in de BBQ-area met diverse foodtrucks en BBQ-settings. De bekende Meat Josja liet met haar live BBQ set zien waarom zij zoveel volgers heeft via social media, met recepten waarbij innovatieve producten van Epos werden gebruikt. Ondertussen waren er optredens van DJ Hermen, Thomas Berge, Otto Lagerfett en Wolter Kroes in de Live zaal.

Smaakmakers

Het foodassortiment bestond uit verschillende thema’s en werd op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Van zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment, voor ieder wat wils. De laatste grilltrends van het moment, de lekkerste barbecue- en bijgerechten voor het hele jaar: alles was aanwezig.

John Buis, Business Unit Manager van Epos, noemt het eerste Epos Vers! Festival een groot succes. “Ik ken eigenlijk geen ambachtelijke beurzen en events waar je in een informele sfeer je kunt laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties kunt ontdekken in combinatie met een stukje entertainment. Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Onze gasten hebben het zeer gewaardeerd en komen graag nog eens langs. Voor mij is het nu al één van de leukste evenementen van het jaar geweest. Op naar het volgende Epos Vers!”

Op zoek naar recepten van Epos? Bekijk hier verschillende recepten uit Vleesmagazine en hier recepten uit Vismagazine. 

Lees ook
Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos viert 70-jarig bestaan met Epos Vers! Festival

Epos bestaat in 2022 70 jaar. De smaakmaker viert dit op 18 september met klanten en partners tijdens het Epos Vers! Festival. “Een inspiratie event voor versspecialisten waar proeven, ontmoeten en genieten centraal staan.”

Epos ondersteunt ook in het barbecueseizoen met kruidige creativiteit

Epos ondersteunt ook in het barbecueseizoen met kruidige creativiteit

Wellicht draagt Slagerij Putman uit Arnhem over twee jaar het predicaat Hofleverancier. Eigenaar en vijfde generatie slager Pepijn Putman en zijn vrouw Laura hopen het.

‘Barbecuevlees zorgt voor ruim de helft van m’n omzet’

‘Barbecuevlees zorgt voor ruim de helft van m’n omzet’

We zijn inmiddels wel gewend aan de BBQ 2.0. Kleinere hapjes en liflafjes blijven in trek, maar ook mooie grote stukken vlees winnen aan populariteit. Veel consumenten kiezen voor vleesproducten van uitstekende kwaliteit – en die kan de slager als geen ander leveren.