Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Epos Vers Festival persbericht

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

De gasten van het Epos Vers! Festival werden getrakteerd op veel fingerfood hapjes in verschillende thema’s en konden zich laten inspireren in de BBQ-area met diverse foodtrucks en BBQ-settings. De bekende Meat Josja liet met haar live BBQ set zien waarom zij zoveel volgers heeft via social media, met recepten waarbij innovatieve producten van Epos werden gebruikt. Ondertussen waren er optredens van DJ Hermen, Thomas Berge, Otto Lagerfett en Wolter Kroes in de Live zaal.

Smaakmakers

Het foodassortiment bestond uit verschillende thema’s en werd op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Van zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment, voor ieder wat wils. De laatste grilltrends van het moment, de lekkerste barbecue- en bijgerechten voor het hele jaar: alles was aanwezig.

John Buis, Business Unit Manager van Epos, noemt het eerste Epos Vers! Festival een groot succes. “Ik ken eigenlijk geen ambachtelijke beurzen en events waar je in een informele sfeer je kunt laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties kunt ontdekken in combinatie met een stukje entertainment. Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Onze gasten hebben het zeer gewaardeerd en komen graag nog eens langs. Voor mij is het nu al één van de leukste evenementen van het jaar geweest. Op naar het volgende Epos Vers!”

Op zoek naar recepten van Epos? Bekijk hier verschillende recepten uit Vleesmagazine en hier recepten uit Vismagazine. 

Lees ook
Winterrecepten Epos

Winterrecepten Epos

Epos heeft winterrecepten in overvloed. Met Vleesmagazine deelt de smaakmaker de recepten Ovenschotel varkenshaas met ham, Mexicaans stoofvlees met hacheesaus en Groentestoof Stroganoff. Ga voor meer recepten naar de website van Epos.

Spelenderwijs mooie gerechten creëren

Spelenderwijs mooie gerechten creëren

Kevin van der Veen is 24. Hij ontdekte het slagersvak door een snuffelstage. Resultaat: in april opende hij zijn eigen winkel, ‘Stadsslager’ in hartje Groningen. Dit wordt zijn eerste winter en kerst, en dat in onzekere tijden. Hoe gaat hij het aanpakken?

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start in samenwerking met Mensgericht Ondernemen, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en het Leerwerkloket regio Amersfoort de pilot mensgericht werven. Binnen deze pilot gaan de organisaties gaan op een nieuwe manier medewerkers en banen matchen.