Poelier bestolen van tientallen kalkoenen

attachment-001_food-image-VLS7824I01

UTRECHT - Bij poelier Johan van Leeuwen in Utrecht zijn vlak voor Kerst tientallen kalkoenen gestolen. Behalve het vlees namen de nog onbekende dieven ook geld mee.

UTRECHT - Bij poelier Johan van Leeuwen in Utrecht zijn vlak voor Kerst tientallen kalkoenen gestolen. Behalve het vlees namen de nog onbekende dieven ook geld mee.


Omdat het om een groot aantal kalkoenen gaat, zei de politie te verwachten dat de kalkoenen zullen worden doorverkocht. Wie een kalkoen krijgt aangeboden, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.


De klanten die de kalkoenen hadden besteld hoefden overigens en niet bang te zijn dat hun kerstdiner in het water zou vallen.

De poelier had voldoende kalkoenen in voorraad, meldt RTV Utrecht 

Lees ook:

Dieven stelen voor 150.000 euro rundvlees (2 december 2009)

Grote diefstal van darmen in Lochem (17 augustus 2009)

Vleesbaas steelt elke dag varken (27 juli 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over diefstallen van vlees

Lees ook
Nieuwe zaak met nieuwe apparatuur voor Poelier Verhoef

Nieuwe zaak met nieuwe apparatuur voor Poelier Verhoef

Poelier Verhoef is in Tiel inmiddels een begrip. Dit voorjaar stak de eigenaar, slager Anton de Heus, de Waal over. Hij opende een tweede zaak in Beneden-Leeuwen. De gloednieuwe vitrine is de grote blikvanger. “Vanzelfsprekend”, aldus de slager. “De vitrine is core business.”

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...

FNV: Poeliers krijgen pensioen en 3,5 procent meer loon

FNV: Poeliers krijgen pensioen en 3,5 procent meer loon

Poeliers krijgen vanaf maart een loonsverhoging van 3,5 procent. FNV Voedingsindustrie heeft een cao gesloten voor de ambachtelijke pluimvee- en wildbedrijven. De cao heeft een looptijd van een jaar.Onderdeel van de nieuwe cao is de afspraak dat alle medewerkers uit de poeliersector zich gaan aansluiten vanaf 1 januari 2019 bij het bedrijfstakpensioenfonds...