PLUS tekent samenwerking met SVO

PLUS en SVO vieren samenwerking

HOUTEN – PLUS Retail en SVO-opleidingen in De Bilt hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Hierin staat afspraken over de manier waarop SVO een belangrijk deel van het PLUS-opleidingshuis gaat invullen. Wim Timmermans (PLUS) en Arnold Einhaus (SVO) tekenden de overeenkomst. SVO gaat de opleidingen verkoopmedewerker vers en afdelingschef voor zijn rekening nemen. De opleidingen worden voor PLUS op maat gemaakt.

Lees ook
‘Ik wil nu álles weten over de slagerij’

‘Ik wil nu álles weten over de slagerij’

Demi van Wijk (25) is verkoopster in de slagerij, maar stond ook regelmatig over het muurtje van de productie te gluren. Ze wil graag slager worden en uiteindelijk haar eigen slagerij openen. Daarom doet ze nu de mbo-opleiding Productiemedewerker slagerij bij SVO.

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO vakopleiding food, opleider voor foodprofessionals, start met een praktijkgericht trainingsaanbod onder de naam SVO food academy.

FIA richt ondernemersvereniging op

FIA richt ondernemersvereniging op

De Food Innovation Academy (FIA) heeft de FIA-bedrijvenvereniging opgericht. Het doel van de vereniging is om samen met mbo- en hbo-opleiders binnen de FIA te voorzien in voldoende goedgekwalificeerde medewerkers in de food-productiebedrijven in de regio Rijnmond. Dit om dreigende tekorten tegen te gaan. Met de komst van de vereniging wil FIA richting...