Peter Laan weg bij VAS

13 augustus 2012 Edwin Rensen

AMSTERDAM - Peter Laan is per 1 juli van dit jaar weg als directeur van de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS). De VAS is organisator van de Nationale Slagers Vakbeurs.

AMSTERDAM -  Peter Laan is per 1 juli van dit jaar weg als directeur van de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS). De VAS is organisator van de Nationale Slagers Vakbeurs.

De VAS (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) heeft volgens Laan te kampen met een financieel lastig jaar, aangezien er in 2009 geen Nationale Slagers Vakbeurs wordt georganiseerd. Het bestuur besloot in de kosten te snijden en het dienstverband met de directeur te beeïndigen, laat een teleurgestelde Laan weten. Hij staat voor 20 uur per week op de loonlijst.

Peter Laan was sinds 1 januari 2007 directeur van de VAS en volgde Ton van der Meer op. Laan komt oorspronkelijk uit de supermarktwereld en heeft tot zijn aantreden bij de VAS 14 jaar bij Verstegen Spices & Sauces gewerkt. Peter Laan gaat voor zichzelf beginnen met een organisatie-adviesbureau.

 

Altijd op de hoogte blijven?