Peter Broeckx maakt per 18 maart 2021 deel uit van de raad van commissarissen van Vion. Ton van der Laan trad op dezelfde datum terug, nadat zijn tweede termijn was beëindigd. Dat maakte Vion op 2 april bekend. 

Broeckx heeft brede internationale ervaring als bestuurslid in de agrarische sector en heeft een achtergrond in de melkveehouderij. Hij heeft de Belgische nationaliteit en beschikt over bestuurlijke ervaring in tal van landbouwbesturen en -organisaties zoals Boerenbond, Agri Investment Fund, AVEVE en Covalis. Van 2007 tot 2015 was hij voorzitter van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (Vlam). Tot voor kort was hij voorzitter van de raad van commissarissen van CRV, een Nederlands-Vlaamse coöperatie voor rundveeverbetering.

Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen: "We zijn blij Peter Broeckx als nieuw lid van de raad van commissarissen van Vion te mogen verwelkomen. Met zijn managementervaring in de agrarische sector zal hij zeker waarde toevoegen aan de expertise van de huidige raad van commissarissen."

Ton van der Laan beëindigde op 18 maart 2021 zijn tweede termijen trad terug als lid van de raad van commissarissen. Ton was sinds 24 april 2014 lid van de raad van commissarissen. Ronald Lotgerink, CEO van Vion: "Ton van der Laan bracht uitgebreide strategische kennis en bestuurlijke ervaring in voor een duurzamer landbouw- en voedingsgerelateerd bedrijf. Ik wil hem bedanken voor zijn bijdragen en wens hem het allerbeste."

Bovenstaande wijzigingen betekenen dat de raad van commissarissen van Vion nu bestaat uit: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vice-voorzitter), Marieke Bax, Martine Snels en Peter Broeckx.

Altijd op de hoogte blijven?