Pascal Derksen senior accountmanager Foodline Systems

Pascal-Derksen-e1612966860302

Pascal Derksen is per februari 2021 begonnen als senior accountmanager bij Foodline System, groothandel in machines voor de voedingsindustrie.

Derksen heeft ruim negen jaar gewerkt bij Verbufa, leverancier in voedselverwerkende machines. Hij werkte er als salesmanager, demonstrateur, installateur en voedseltechnoloog.

Technische ondersteuning

Bij Foodline System gaat Derksen zich bezighouden met de verkoop en demonstratie van machines voor onder meer de vleesindustrie. Bovendien zal hij vleesverwerkingsbedrijven technische ondersteuning bieden. Derksen volgde onder meer een SVO-opleiding genoten en is chef-slager geweest.

Bij Foodline System bedenkt Derksen ook voor bakkerijen en andere foodsectoren oplossingen.

 

 
Lees ook
Maaltijden van de slager

Maaltijden van de slager

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen.

MULTIVAC scoort 2e plek in top 5 leveranciers

MULTIVAC scoort 2e plek in top 5 leveranciers

“Met welke bedrijven doet u het liefst zaken?” Dat is de basisvraag van het VMT’s Partner of Choice onderzoek, om voedingsmiddelentechnologen te helpen bij de keuze van een leverancier. MULTIVAC staat op de 2e plaats in de categorie Machines en Techniek!