Pascal Derksen senior accountmanager Foodline Systems

Pascal-Derksen-e1612966860302

Pascal Derksen is per februari 2021 begonnen als senior accountmanager bij Foodline System, groothandel in machines voor de voedingsindustrie.

Derksen heeft ruim negen jaar gewerkt bij Verbufa, leverancier in voedselverwerkende machines. Hij werkte er als salesmanager, demonstrateur, installateur en voedseltechnoloog.

Technische ondersteuning

Bij Foodline System gaat Derksen zich bezighouden met de verkoop en demonstratie van machines voor onder meer de vleesindustrie. Bovendien zal hij vleesverwerkingsbedrijven technische ondersteuning bieden. Derksen volgde onder meer een SVO-opleiding genoten en is chef-slager geweest.

Bij Foodline System bedenkt Derksen ook voor bakkerijen en andere foodsectoren oplossingen.

 

 
Lees ook
‘Machinale verwerking gaat sneller en is uiterst hygiënisch’

‘Machinale verwerking gaat sneller en is uiterst hygiënisch’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Hein Pije van Marel.

Een nieuw urenregistratiesysteem: wat kost dat?

Een nieuw urenregistratiesysteem: wat kost dat?

Op deze vraag krijg je niet zomaar een hapklaar antwoord. Er zijn nogal wat factoren die een rol spelen in de prijsbepaling van een nieuw urenregistratiesysteem. Daarnaast zijn er verschillende betaalconstructies mogelijk rondom dergelijke software. Dit artikel geeft jou hierin meer inzicht, maar behandelt ook de belangrijkste vragen die je kunt stellen...

Verbufa breidt verkoopteam Nederland uit

Verbufa breidt verkoopteam Nederland uit

Maartje Keller is in februari in dienst getreden bij Verbufa. Zij vervult binnen de organisatie de rol van accountmanager.Keller heeft meer dan dertig jaar ervaring in de vlees- en voedingsmiddelenbranche en is sterk in het ontwikkelen van creatieve concepten voor de eindgebruiker en denkt mee in oplossingen bij productieprocessen. Eerder werkte zij...