Pascal Derksen senior accountmanager Foodline Systems

Pascal-Derksen-e1612966860302

Pascal Derksen is per februari 2021 begonnen als senior accountmanager bij Foodline System, groothandel in machines voor de voedingsindustrie.

Derksen heeft ruim negen jaar gewerkt bij Verbufa, leverancier in voedselverwerkende machines. Hij werkte er als salesmanager, demonstrateur, installateur en voedseltechnoloog.

Technische ondersteuning

Bij Foodline System gaat Derksen zich bezighouden met de verkoop en demonstratie van machines voor onder meer de vleesindustrie. Bovendien zal hij vleesverwerkingsbedrijven technische ondersteuning bieden. Derksen volgde onder meer een SVO-opleiding genoten en is chef-slager geweest.

Bij Foodline System bedenkt Derksen ook voor bakkerijen en andere foodsectoren oplossingen.

 

 
Lees ook
‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

In april 2022 nam Marel Sleegers Technique over en verwelkomde daarmee de Nederlandse leverancier van oplossingen voor onder meer interleaving, stacking, loading en slicing in de Marel-familie.

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start in samenwerking met Mensgericht Ondernemen, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en het Leerwerkloket regio Amersfoort de pilot mensgericht werven. Binnen deze pilot gaan de organisaties gaan op een nieuwe manier medewerkers en banen matchen.

Productontwikkeling in de vleesbranche

Productontwikkeling in de vleesbranche

Of het in de vleessector nou gaat om het ontwikkelen van machinerie, vleesproducten of ingrediënten: aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en milieu is evident. Maar ook gemak is een belangrijke voorwaarde anno 2022, zowel in de techniek voor vleesverwerking als bij het koken door de consument.