PALI Group lanceert online platform Smaakvolvlees.nl voor kalfsvlees

Smaakvol vlees.nl

Het Brabantse familiebedrijf PALI Group start 1 juni met Smaakvolvlees.nl. Nederlandse consumenten kunnen met dit platform kennis maken met kalfsvlees. 

Kalfsvlees is een populair vleesproduct in de wereld, maar in Nederland valt er volgens de PALI Group nog wel terrein te winnen. Daarvoor lanceert het familiebedrijf het nieuwe online platform. Hier vinden consumenten naast het aanbod kalfsvleesproducten, ook recepten, feiten en wetenswaardigheden. In eerste instantie concentreert dit platform zich op kalfvlees. Later dit jaar moeten ook andere vleessoorten aan het assortiment toegevoegd.

Voor de verkoop van kalfsvleesproducten startte PALI Group in april 2020 met de website Kalfsvleesonline.nl. Met dit platform wilde het familiebedrijf de kalverhouders in Nederland een hart onder de riem te steken. Zij kregen door de coronacrisis te maken met een grote stagnering van de verkoop, voornamelijk door de horecasluiting. Deze website wordt nu getransformeerd naar Smaakvolvlees.

Dossiers
Lees ook
Vitelco lanceert nieuwe convenience-lijn voor de horeca

Vitelco lanceert nieuwe convenience-lijn voor de horeca

Vitelco brengt onder de naam Duke's Cuisine een nieuwe conveniencelijn voor de horeca op de markt. Het assortiment bestaat uit gegaarde, verse en bevroren kalfs-, rund- & varkensvleesproducten.

Mexicaanse kalfstaart

Mexicaanse kalfstaart

Hans de Goeij is eigenaar van Traiteurslagerij de Goeij in Vianen. Sinds 2020 is hij branche erkende meesterslager. Naast verse vleesspecialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij verkoopt De Goeij verse maaltijden uit eigen keuken, zoals deze eenvoudig te bereiden Mexicaanse kalfstaart.

ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

VanDrie Group mag de activiteiten van A.J. van Dam Beheer b.v. overnemen. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft deze overname goedgekeurd. Dat laat VanDrie Group weten in een persbericht.