Packaging Innovations gelijktijdig met Empack 2023

9 september 2022 Redactie Food

Packaging Innovations vindt in 2023 gelijktijdig plaats met Empack. Op 5 en 6 april vinden beide verpakkingsbeurzen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Organisator Easyfairs spreekt van een strategische wijzing en wil met de combinatie van de beurzen het grootste en meest complete verpakkingsevent van de Benelux bieden.

Na zeven edities als stand alone event wijzigt de koers van Packaging Innovations. Maar het merk blijft intact, meldt Easyfairs. Packaging Innovations blijft zich uitsluitend richten op consumentenverpakkingen. De focus ligt op nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie. Allemaal krachtige tools voor de positionering van een merk en waarvoor ondernemers terecht kunnen bij Packaging Innovations. “Het blijft doen waar het goed in is; het samenbrengen van leveranciers, innovatieve partners en beslissingsnemers om ideeën omtrent de functie en vorm van verpakkingen te delen.” 

Samenwerking

De vakbeurzen Empack en Packaging Innovations sluiten goed op elkaar aan. Het deelnemersveld van Packaging Innovations presenteert zich zoals voorgaande edities. Experts op het gebied van consumentenverpakkingen laten zien hoe je met innovatieve verpakkingen als merk in een (online) schap uitblinkt. “Empack sluit hier vanuit de nieuwste verpakkings- technologieën en machines naadloos op aan”, meldt Easyfairs. “De cohesie tussen de twee sterke verpakkingsevents wordt versterkt op het gebied van materialen, een belangrijk aspect binnen Packaging Innovations, één van de speerpunten van Empack. Hierdoor resulteert de samenwerking in één klap in een complete vertegenwoordiging van de verpakkingsindustrie.”

Packaging Innovations vindt plaats op 5 & 6 april 2023 tijdens Empack in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Geen nieuws meer missen van EVMI? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste nieuws over de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven Nieuwsbrief
Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?