Oranje eet Apeldoorns kalfsvlees op EK

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

BERN - Net als tijdens het Wereldkampioenschap voetballen, eet het Nederlands Elftal op dit EK ook weer kalfsvlees uit Apeldoorn.

BERN - Net als tijdens het Wereldkampioenschap voetballen, eet het Nederlands Elftal op dit EK ook weer kalfsvlees uit Apeldoorn.

De chef-kok van het Nederlands elftal bereidt in de weken van de eerste ronde een aantal diners per week met kalfsvlees van de VanDrie Group. De keuze is gevallen op uiteenlopende producten zoals bijvoorbeeld kalfsrib-eye en kalfssucade.

Kalfsvlees is een belangrijk ingrediënt op het menu van de voetballers omdat het een mals en licht verteerbaar product is. 

'We hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvolle prestatie van het Nederlands elftal', zegt directielid Henny Swinkels.

Lees ook:

Vleesbedrijven afwachtend met EK-producten  (4 juni 2008)

Duizenden kilo's vlees op EK voetbal (3 juni 2008)

Oranje eet elke dag kalfsvlees uit Nederland (20 juni 2006)

VanDrie nieuwe leverancier Albert Heijn (28 mei 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over kalfsvlees

Alle berichten over VanDrie

Altijd op de hoogte blijven?