Open dag SVO vakopleiding food

15 april 2021 Redactie Food
Foto: SVO Vakopleiding Food

Op 22 april organiseert SVO vakopleiding food een open dag. Verschillende locaties openen de deuren voor toekomstige studenten. Vanwege de coronamaatregelen moeten belangstellenden van te voren een tijdslot reserveren.

SVO vakopleiding food is een landelijke opleider en biedt een totaalpakket van mbo-opleidingen en trainingen op het gebied van food, zoals slager, visspecialist of verkoopmedewerker. Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten de school bekijken, een kijkje nemen in de keuken en praktijklokalen en al hun vragen stellen aan studenten en docenten. Dit gebeurt allemaal coronaproof. De volgende locaties zijn te bezoeken: Best, Groningen, Heerhugowaard, Houten, Rotterdam en Zwolle. 

Meer weten? Ga dan naar www.svo.nl/komlangs en reserveer een tijdslot op een locatie naar voorkeur.

Voor elk nummer van Vlees+ en Vismagazine spreken we een (oud) student van SVO food. Lees hier de artikelen van studenten die een slagersopleiding of een visopleiding volgen of gevolgd hebben.

Dit artikel verscheen eerder op: Vismagazine

Altijd op de hoogte blijven?