Open dag SVO vakopleiding food

opleiding traiteur_foto SVO

Foto: SVO Vakopleiding Food

Op 22 april organiseert SVO vakopleiding food een open dag. Verschillende locaties openen de deuren voor toekomstige studenten. Vanwege de coronamaatregelen moeten belangstellenden van te voren een tijdslot reserveren.

SVO vakopleiding food is een landelijke opleider en biedt een totaalpakket van mbo-opleidingen en trainingen op het gebied van food, zoals slager, visspecialist of verkoopmedewerker. Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten de school bekijken, een kijkje nemen in de keuken en praktijklokalen en al hun vragen stellen aan studenten en docenten. Dit gebeurt allemaal coronaproof. De volgende locaties zijn te bezoeken: Best, Groningen, Heerhugowaard, Houten, Rotterdam en Zwolle. 

Meer weten? Ga dan naar www.svo.nl/komlangs en reserveer een tijdslot op een locatie naar voorkeur.

Voor elk nummer van Vlees+ en Vismagazine spreken we een (oud) student van SVO food. Lees hier de artikelen van studenten die een slagersopleiding of een visopleiding volgen of gevolgd hebben.

Dossiers
Lees ook
Drooggezouten Krustenschinken

Drooggezouten Krustenschinken

Een typische klassieker uit de worstmakerijen van Zuid-Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Het woord Krusten betekent letterlijk ‘met korst omhuld’. Deze korst wordt door de hoge temperatuur tijdens het bakken gecreëerd.

Is uw website toegankelijk?

Is uw website toegankelijk?

Online wordt steeds belangrijker en een goede website is daarvoor essentieel. Vanaf 2022 gelden er toegankelijkheidseisen voor online communicatie. Wilt u weten of uw website hieraan voldoet? Doe dan de zelfscan Is mijn site toegankelijk.

Nieuwe voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagers

Nieuwe voorzitter Koninklijke Nederlandse Slagers

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) heeft een nieuwe voorzitter. Koos van Essen volgt Ad Bergwerff op. Dat maakt de brancheorganisatie bekend na de Algemene Ledenvergadering op maandag 16 juni.