Open dag SVO vakopleiding food

opleiding traiteur_foto SVO

Foto: SVO Vakopleiding Food

Op 22 april organiseert SVO vakopleiding food een open dag. Verschillende locaties openen de deuren voor toekomstige studenten. Vanwege de coronamaatregelen moeten belangstellenden van te voren een tijdslot reserveren.

SVO vakopleiding food is een landelijke opleider en biedt een totaalpakket van mbo-opleidingen en trainingen op het gebied van food, zoals slager, visspecialist of verkoopmedewerker. Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten de school bekijken, een kijkje nemen in de keuken en praktijklokalen en al hun vragen stellen aan studenten en docenten. Dit gebeurt allemaal coronaproof. De volgende locaties zijn te bezoeken: Best, Groningen, Heerhugowaard, Houten, Rotterdam en Zwolle. 

Meer weten? Ga dan naar www.svo.nl/komlangs en reserveer een tijdslot op een locatie naar voorkeur.

Voor elk nummer van Vlees+ en Vismagazine spreken we een (oud) student van SVO food. Lees hier de artikelen van studenten die een slagersopleiding of een visopleiding volgen of gevolgd hebben.

Dossiers
Lees ook
Ovenschotel  met kippendijen

Ovenschotel met kippendijen

Hans de Goeij is eigenaar van Traiteurslagerij de Goeij in Vianen. Sinds 2020 is hij branche erkende meesterslager. Naast verse vleesspecialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij verkoopt De Goeij verse maaltijden uit eigen keuken, zoals deze eenvoudig te bereiden ovenschotel met kippendijen. Je kan de schotel in eenpersoonsporties...

Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas Specialiteiten heeft zich aangesloten bij NextDeli, een e-commerce platform voor versspecialisten. Verspecialisten kunnen hier de vleeswarenspecialiteiten van Pas online bestellen.

Deadline btw-aangifte derde kwartaal op 31 oktober - Belastingdienst geeft tips

Deadline btw-aangifte derde kwartaal op 31 oktober - Belastingdienst geeft tips

De deadline voor de btw-aangifte en -betaling over het derde kwartaal nadert. Ondernemers hebben tot 31 oktober de tijd om dit te doen. Volgens de Belastingdienst hebben bijna vier op de tien startende en kleine ondernemers een herinnering nodig om dit tijdig te doen. Daarom geeft de Belastingdienst vijf tips voor een goede en efficiënte aangifte.