Onvoldoende bewijs voor diefstal kassa's bij slager

SLAGERSWERELD - De 25 - jarige M.G. uit Hengelo werd donderdag door de politierechter in Zwolle vrijgesproken van de diefstal van een paar kassa's uit een voormalige slagerij in Dalfsen.

SLAGERSWERELD - De 25 - jarige M.G. uit Hengelo werd donderdag door de politierechter in Zwolle vrijgesproken van de diefstal van een paar kassa's uit een voormalige slagerij in Dalfsen.

De advocaat van G. vond dat er veel te weinig bewijs was om hem hiervoor de cel in te laten draaien. De politie wist niet eens zeker wanneer er was ingebroken. Ze hadden de kassa's zien liggen en hadden de bloedsporen gevonden. Volgens de advocaat schortte er ook van alles aan het DNA-onderzoek.

Aanvullend onderzoek, waar de raadsman om vroeg, vond de Zwolse politierechter helemaal niet nodig. De oorspronkelijke eis was vijftig dagen celstraf.

Lees ook
Verbouwing betaalt zich uit: 25 procent omzetplus

Verbouwing betaalt zich uit: 25 procent omzetplus

W inkelcentrum Op de Kamp - hét winkelhart van het Zuid-Limburgse Landgraaf - vormt het thuishonk van Slagerij Van Melik Landgraaf. Bijna 25 jaar geleden begonnen Herman en Tiny Wilbrink hier hun eigen zaak, onder de vlag van de slagerij-franchiseformule van de Van Melik Food Groep. ‘Mijn man werkte toen al jarenlang als slager in loondienst’, vertelt...

De meerwaarde van een huismerk

De meerwaarde van een huismerk

Iedereen weet dat je bij de super huismerk producten kunt kopen. Vaak is de kwaliteit en de verpakking iets anders dan van een A-merk, maar daar staat tegenover dat het product vaak ook goedkoper is.Het voordeel voor de super is herkenbaarheid, imago, onderscheidend ten opzichte van de concurrentie en natuurlijk inkoopvoordeel, dat zich vertaald in...

Foodvisie Event: de liveblog

Foodvisie Event: de liveblog

EINDHOVEN – De High Tech Campus in Eindhoven staat de hele dag in het teken van het eerste Foodvisie Event. Prominenten uit food en horeca spreken en discussiëren over blurring en nieuwe foodconcepten. Via de Twitterbox van Vleesmagazine is het allemaal te volgen.Een volle zaal met deelnemers uit de wereld van de speciaalzaken, supermarkten en horeca...