Online vleesverkoop blijft groeien

DSC_6738

Het onlineverkoop van vlees wordt steeds belangrijker voor ondernemers. Steeds meer versaanbieders zien het succes van het webwinkelen groeien. Zeker nu een nieuwe generatie ondernemers de zaak overneemt.

Het zijn al lang niet meer de ‘zolderkamerinitiatieven’ of enkele fanatieke versspeciaalzaken die het internet domineren bij de verkoop van verse producten. Naast in agf en brood, zijn ondernemers ook in de verkoop van vlees via internet gestapt. Opvallend is, zo blijkt na analyse van een aantal webshops, dat vrijwel geen enkele online vleesaanbieder de bezorgkosten durft weg te strepen. En dat daar veel verschil in bestaat. Verder zien de website er stuk voor stuk gelikt en professioneel uit. Is de slagerij op internet een geduchte concurrent voor de slagerij in de eigen woonplaats?

Lees meer over de vleeswebshops in Vleesmagazine nummer 9, die 18 september verschijnt. In het artikel zet Maurits van Aalst negen vleeswebshops op een rij.

Lees ook
Tips van Gisèle Rebel voor online verkoop

Tips van Gisèle Rebel voor online verkoop

Veel foodondernemers zijn actief op Facebook en Instagram om hun producten aan te prijzen. Ze vergeten daarbij hun verhaal te vertellen; teksten schrijven voor social media vinden ze lastig. Voormalig slagersvrouw Gisèle Rebel helpt ondernemers in de food- en horecabranche om meer (online) omzet te maken via Facebook, Instagram, nieuwsbrieven en hun...

Jonathan Zandbergen en The Meatlovers verlengen samenwerking

Jonathan Zandbergen en The Meatlovers verlengen samenwerking

Stefchef Jonathan Zandbergen is één van ambassadeurs van Themeatlovers.nl. Met recepten inspireert hij vleesliefhebbers tot de lekkerste gerechten die de hoge kwaliteit vlees van The Meatlovers tot zijn recht laten komen. De samenwerking bevalt beide partijen goed, vandaar dat deze voor de komende twee jaar is verlengd.The Meatlovers bestaat uit een...

ProVeg zoekt Startups in plantaardig en gekweekt voedsel

ProVeg zoekt Startups in plantaardig en gekweekt voedsel

De ProVeg Incubator roept innovatieve startups op om zich aan te melden voor haar wereldwijde accelerator programma en de toekomst van ons voedsel vorm te geven. De deadline voor aanvragen is zondag 7 februari 2021.Baanbrekende food-tech bedrijven, die plantaardige en gekweekte alternatieven voor dierlijke producten en ingrediënten ontwikkelen, kunnen...