Ondernemersacademie Food start module ondernemerschap

campagnefoto

Ondernemersacademie Food start in april met de module Ondernemerschap voor de opleiding Foodondernemer 2.0. Carla van Eijk van Slagerij Van Eijk is een van de gastsprekers.

De module ondernemerschap wordt verzorgd door experts uit de praktijk op het gebied van productinnovatie, trendwatching, marketing, verkoop, financiën, personeelsmanagement en leiderschap.

Versondernemer

De Ondernemersacademie Food leidt mensen op tot versondernemer. De opleiding geeft deelnemers en deelneemsters bagage en knowhow om een eigen foodonderneming te runnen.

Gastsprekers

  • De volgende gastsprekers leveren een bijdrage aan het programma:
  • Marco Rodenburg - Business Canvas Model
  • Jan Dirk van der Voort - Kaasboederij Remeker
  • Martijn Rol - Rabobank
  • Rachel Dibbets - BDO Accountants
  • Hans Steenbergen - Shoot my food
  • Ferdy Steger - Het Communicatieplein
  • Kees Poldervaart en Loek Wisman - Winkelmanagement
  • Carla van Eijk - Slagerij Van Eijk
  • Johan van Maanen - Bakkerij Van Maanen

Investering

De investering voor de module Ondernemerschap en Coaching bedraagt € 3000,-- opleiding (combinatie werken en leren) en duurt 6 maanden, plus 3 maanden coaching. Dit project wordt gefinancierd door het VOS fonds (Stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf). Voor deelnemers die niet vallen onder deze doelgroep gelden andere prijsstellingen. Zij kunnen contact opnemen met de Ondernemersacademie Food.

Lees ook
De onderneming en beperkte gemeenschap van goederen

De onderneming en beperkte gemeenschap van goederen

Met ingang van 1 januari 2018 is het huwelijksgoederenregime ingrijpend veranderd. Indien u vóór 1 januari 2018 in het huwelijksbootje bent gestapt, geldt de algehele wettelijke gemeenschap van goederen. Zo valt bij ondernemers ook de eigen zaak na het huwelijk in de gemeenschap.

Reportage over zelfslachtende slager van Omroep Brabant

Reportage over zelfslachtende slager van Omroep Brabant

Er zijn niet zoveel zelfslachtende slagers meer. Maar Omroep Brabant signaleert een opleving. Dit komt mede door boeren die in hun boerderijwinkel ook het vlees van hun eigen vee verkopen.

Slagerspassie lanceert kennismodule veilig werken slagerij

Slagerspassie lanceert kennismodule veilig werken slagerij

Veilig werken is belangrijk in de slagerij. Bijna 17.000 medewerkers werken dagelijks met messen, snijmachines, cutters en meer. Daarom komt Slagerspassie met de nieuwe kennismodule Veilig werken.