Ondernemersacademie Food start module ondernemerschap

campagnefoto

Ondernemersacademie Food start in april met de module Ondernemerschap voor de opleiding Foodondernemer 2.0. Carla van Eijk van Slagerij Van Eijk is een van de gastsprekers.

De module ondernemerschap wordt verzorgd door experts uit de praktijk op het gebied van productinnovatie, trendwatching, marketing, verkoop, financiën, personeelsmanagement en leiderschap.

Versondernemer

De Ondernemersacademie Food leidt mensen op tot versondernemer. De opleiding geeft deelnemers en deelneemsters bagage en knowhow om een eigen foodonderneming te runnen.

Gastsprekers

  • De volgende gastsprekers leveren een bijdrage aan het programma:
  • Marco Rodenburg - Business Canvas Model
  • Jan Dirk van der Voort - Kaasboederij Remeker
  • Martijn Rol - Rabobank
  • Rachel Dibbets - BDO Accountants
  • Hans Steenbergen - Shoot my food
  • Ferdy Steger - Het Communicatieplein
  • Kees Poldervaart en Loek Wisman - Winkelmanagement
  • Carla van Eijk - Slagerij Van Eijk
  • Johan van Maanen - Bakkerij Van Maanen

Investering

De investering voor de module Ondernemerschap en Coaching bedraagt € 3000,-- opleiding (combinatie werken en leren) en duurt 6 maanden, plus 3 maanden coaching. Dit project wordt gefinancierd door het VOS fonds (Stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf). Voor deelnemers die niet vallen onder deze doelgroep gelden andere prijsstellingen. Zij kunnen contact opnemen met de Ondernemersacademie Food.

Lees ook
Mogelijkheden tot betalings­uitstel

Mogelijkheden tot betalings­uitstel

Veel ondernemers hebben nog steeds te maken met liquiditeits­­problemen veroorzaakt door de coronacrisis. De speciale regeling voor uitstel van betaling is uitgebreid.

‘Blijf vernieuwen, dat houdt het interessant’

‘Blijf vernieuwen, dat houdt het interessant’

Robin Tuijp, oud-student van SVO-vakopleiding food, is pas 26 jaar. Toch heeft hij er al een lange carrière in het slagersvak op zitten. Hij begon als veertienjarige met een snuffelstage in de slagerij en twee jaar geleden opende hij zijn eigen zaak in Enkhuizen. Hij verbouwde de winkel compleet en vaart nu helemaal zijn eigen koers.

Workshop hybride producten

Workshop hybride producten

Slagers kunnen op 19 mei een workshop 'hybride producten maken' volgen bij SVO in Rijswijk. In de workshop gebruiken de deelnemers de plantaardige gel ontwikkeld binnen het project Plant4Texture.