Ondernemersacademie Food start module ondernemerschap

campagnefoto

Ondernemersacademie Food start in april met de module Ondernemerschap voor de opleiding Foodondernemer 2.0. Carla van Eijk van Slagerij Van Eijk is een van de gastsprekers.

De module ondernemerschap wordt verzorgd door experts uit de praktijk op het gebied van productinnovatie, trendwatching, marketing, verkoop, financiën, personeelsmanagement en leiderschap.

Versondernemer

De Ondernemersacademie Food leidt mensen op tot versondernemer. De opleiding geeft deelnemers en deelneemsters bagage en knowhow om een eigen foodonderneming te runnen.

Gastsprekers

  • De volgende gastsprekers leveren een bijdrage aan het programma:
  • Marco Rodenburg - Business Canvas Model
  • Jan Dirk van der Voort - Kaasboederij Remeker
  • Martijn Rol - Rabobank
  • Rachel Dibbets - BDO Accountants
  • Hans Steenbergen - Shoot my food
  • Ferdy Steger - Het Communicatieplein
  • Kees Poldervaart en Loek Wisman - Winkelmanagement
  • Carla van Eijk - Slagerij Van Eijk
  • Johan van Maanen - Bakkerij Van Maanen

Investering

De investering voor de module Ondernemerschap en Coaching bedraagt € 3000,-- opleiding (combinatie werken en leren) en duurt 6 maanden, plus 3 maanden coaching. Dit project wordt gefinancierd door het VOS fonds (Stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf). Voor deelnemers die niet vallen onder deze doelgroep gelden andere prijsstellingen. Zij kunnen contact opnemen met de Ondernemersacademie Food.

Lees ook
De deur niet uit? Doe online inspiratie op!

De deur niet uit? Doe online inspiratie op!

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Vleesmagazine je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol...

Geef werknemers meer zekerheid

Geef werknemers meer zekerheid

De arbeidsmarkt is in beweging. Waar werkgevers flexibiliteit willen, zoeken werknemers vooral zekerheid. Hafid Ballafkih van de onderzoeksgroep Arbeid in Transitie aan de Hogeschool van Amsterdam zegt in een artikel in de Groene Amsterdammer dat de flexibiliteit te ver is doorgeschoten.

‘Productieafdeling slagerij is veel boeiender dan mensen denken’

‘Productieafdeling slagerij is veel boeiender dan mensen denken’

Maureen Wijnands (17) begon als afwashulp bij Beerens Slagerij & Traiteur in Best, maar vroeg haar werkgever al snel het hemd van het lijf over vleesdelen, worst maken en ­productiewerkzaamheden. Ze wil alles leren over het slagersvak. Daarom startte ze dit jaar met de mbo 2-opleiding Productiemedewerker slagerij van SVO vakopleiding food.