Nieuwe website FoodLine System

26 oktober 2021
Screenshot website FoodLine System

FoodLine System heeft een nieuwe website. De oude website was volgens Sales Manager Pascal Derksen niet meer van deze tijd. “U maakt via de website een reis door ons bedrijf, merken en producten.”

In 2014 verandere Poly-clip de naam in FoodLine System. Het bedrijf is inmiddels al meer dan 20 jaar een partner voor voedselproducerende bedrijven in Nederland. De nadruk ligt op productie, verwerking en verpakking van vlees, vis, kaas, en producten van de voedingsindustrie. Als onderdeel van de internationale Process-Pack Group levert het bedrijf machines, systemen en oplossingen.

Met de verandering van de naam lanceerde het bedrijf ook de website FoodLine System. Nu in 2021 was het tijd om deze te updaten. Nieuw op de website is volgens Derksen de Solution Finder. “Deze Finder zorgt ervoor dat u te zien krijgt waarnaar u op zoek bent.”

De nieuwe website is volgens Derksen zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. De website is live. “Wij heten u met ons hele team van harte welkom op onze vernieuwde website www.foodlinesystem.nl”, besluit hij.

Altijd op de hoogte blijven?