Nieuwe skin-pack verpakkingslijn Diviande

12 oktober 2018

De nieuwe skin-pack verpakkingslijn van Diviande in het nieuwe pand in Veenendaal is volledig operationeel. Met de nieuwe lijn heeft het bedrijf de opties voor verse producten verder uitgebreid.

Vleesproducent Diviande is bekend van het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten. Het bedrijf is van huis uit gespecialiseerd in het leveren van diepgevroren producten, maar ook vers voorverpakt vlees behoort al lange tijd tot de mogelijkheden.

Skin-pack verpakkingslijn

Vacuüm skin-pack verpakkingen zijn, zeker in de retail, niet meer weg te denken. Het vacuüm verpakken heeft een positief effect op de houdbaarheid van het product. Daarbij zijn er vele mogelijkheden voor een aantrekkelijk productpresentatie. Diviande kan de skin-pack verder voorzien van een topseal, sleeve of doos. De topseal kan ook bestaan uit voorbedrukte folie.

Diviande

Diviande is een internationale producent van hoogwaardig vlees. Het bedrijf verzorgt het portioneren en vacuüm verpakken van kwaliteitsvlees voor de Retail, Horeca, Cash en Carry en Leisure markt. Naast private label gemaksconcepten voor professionals en consumenten, voert het bedrijf ook eigen merken zoals Portionfrost®  en Passion for Meat (inclusief een ‘easy cooking’ lijn). Ambacht en innovatie staan hoog in het vaandel. Het bedrijf is BRC en IFS gecertificeerd.

Altijd op de hoogte blijven?