Nieuwe secretaris Nepluvi

9 maart 2021 Redactie Vlees

Het bestuur van de Vereniging van de Nederlandse Pluimvee Verwerkende Industrie (Nepluvi) heeft Mark den Hartog benoemd tot Algemeen Secretaris. Hij is de opvolger van Peter Vesseur die zijn pensioen-gerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Mark den Hartog is geboren en getogen in het Betuwse dorp Zetten, waar hij nog steeds met zijn vrouw en twee kinderen woont. De enige uitstap die hij uit Zetten heeft gemaakt was in de periode 2003-2008 toen hij in Nijmegen de studies Communicatiewetenschap en Politicologie afrondde. Na zijn studies heeft hij gewerkt aan enkele overheidsprojecten, waarna hij in 2010 als beleidsmedewerker bij NEPLUVI is begonnen.

Mark den Hartog: "Ik ben blij dat ik in 2010 de kans heb gekregen om bij NEPLUVI te mogen beginnen, terwijl ik niet de achtergrond had die de meeste mensen in ons werkveld hebben. Het staat buiten kijf dat we in een interessante, boeiende maar ook uitdagende sector werken. Als je alleen al kijkt naar het afgelopen jaar (vogelgriep, corona, allerlei overige lopende projecten met erg grote belangen) dan moet je concluderen dat onze sector nooit stil staat. Het is onze taak om met de hoogst mogelijke standaarden pluimveevlees te blijven produceren. Dit kan echter alleen als bedrijven ook de ondernemingsvrijheid hiervoor krijgen en dat er op alle fronten een gelijk speelveld wordt gehanteerd. Hier zullen wij op blijven hameren."

Altijd op de hoogte blijven?